TRON hesap sayısı EOS ile aynı seviyeye ulaştı
TRON hesap sayısı EOS ile aynı seviyeye ulaştı

TRON hesap sayısı 25 Haziran’dan bu yana yüzde 46.500 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun, TRON ağının bazı önemli verilerini TRON Sanal Makinesi için küresel bir lansman etkinliğinde izleyiciyle paylaştı. Justin Sun’un açıkladığı verilere göre, TRON hesap sayısı 25 Haziran’dan bu yana yüzde 46.500 arttı!

TRON hesap sayısı EOS ile aynı seviyeye ulaştı

“TRON hakkında bilmeniz gerekenler, bağımsızlık gününden 2 ay sonra” TRON Vakfı tarafından paylaşılan bir blog yayınının adı. TRON ağındaki hesap numaraları: 282.859, bu da Temmuz ayına göre %1.431 oranında artış demek.

Platformdaki hesap numaraları, MainNet’in piyasaya sürülmesiyle karşılaştırıldığında, 25 Haziran’dan bu yana %46.500 oranında bir artış söz konusu. TRON Ethereum hesaplarıyla karşılaştırıldığında, 11 kat arttı. TRON hesap sayısı EOS ile aynı seviyeye ulaştı.

TRON küresel topluluklar oluşturmaya devam ediyor

Buna ek olarak, TRON’un tek günlük işlem sayısı 20 Ağustos’ta 416.497 seviyesine ulaşırken, Temmuz ayına göre %741 artarak 2 aylık dönemde MainNet’in lansmanından sonra %13.565 artış oldu. TRON erişimini genişletmeye ve küresel topluluklar oluşturmaya devam ediyor.

Justin Sun, TRON Sanal Makinesi’nin resmi versiyonunun lansmanının, TRON’un temel altyapısından ekosistem genişlemesinin yeni aşamasına geçmeye başlayacağı anlamına geldiğini belirtiyor. Sun, TRON’un geliştirilmesinin sektöre yeni bir esinti getireceğine inanıyor. Ayrıca Justin Sun, bununla internetin desantralize edilmesi misyonlarını tamamlayabileceklerine de inanıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin