Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak
Justin Sun büyük tarihi açıkladı: HDD paylaşımlarıyla BitTorrent (BTT) kazanılacak

TRON güncellemeleri: BitTorrent, niTRon Zirvesi, zk SNARK, Justin Sun ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Herkes, TRON’un BitTorrent’i satın aldığında BitTorrent’in kripto entegrasyonunun gerçekten TRON tokeni kullanacağını umuyordu. Ancak durum beklendiği gibi çıkmadı. Yapılan açıklama ile TRON’un üzerinde çalışacağı bir BitTorrent tokeni olacağını ortaya çıktı. Böylece BitTorrent ekosistemindeki yerel varlık TRON olmayacak. Ayrıca bu yeni tokenler Binance fırlatma rampası ile satışa sunulacak ve ne yazık ki ABD’li yatırımcılar bu satışa katılamayacaklar.

niTRON Zirvesi:

niTRON, geçtiğimiz haftalarda duyurulan TRON zirvesinin adı. Etkinlikte Justin Sun, Kobe Bryant ve diğer birçok heyecan verici ünlü insan konuşacak. Bu zirve ile aslında insanları heyecanlandırmak, bir sürü TRON meraklısını bir araya getirmek isteniyor. Ayrıca TRON yatırımcısı ve TRON’a yatırım yapmak isteyen insanlar için uygun ortam oluşturulacak. Yani, tüm tarafları bir araya getiren yıllık bir etkinlik olacak. Bu olay, Blockchain’e özgü projelerin ekosistemi için büyük bir destek olacak.

Ağ başarısı ve gizlilik

zk-SNARK‘lar ile ağın gizliliğini sağlayacak olan Q1, 2019’da TRON ağına entegre edilecek. Ayrıca diğer büyük platformların çoğu da bu tür gizlilik entegrasyonuna doğru ilerliyor. TRON, MainNet yalnızca 6 aylık ömrüne rağmen gerçekten etkileyici bir şekilde 1 milyon kullanıcı hesabına ulaştı.

TRON ekosistemi:

TRON ağında birçok yeni Dapps geliştirildiğini gördük. TRON Arcade, 100 milyon dolarlık bir teşvik programıdır ve özellikle TRON üzerine geliştirilecek Blockchain oyunlarını desteklemeye odaklanmıştır. Şu anda, TRON’da geliştirilen Dapps daha çok kumar dappları olmakla birlikte, TRON’a birçok yeni oyun geçiş yapıyor.

Justin Sun:

Justin Sun, kısa bir süre önce geliştiricilerin özellikle Ethereum’u hedef alarak, kendi gemilerine atlaması ve TRON’a gelmeleri için çağrıda bulundu. Ayrıca, Ethereum Classic geliştiricilerine de TRON’a gelmelerini söyledi. Bu çağrısını TRON’un iyi finansal olanaklara sahip olduğunu ekleyerek daha da cazip hale getiriyor. Bu ayı piyasasında diğer blokerler gerçekten geliştiricilere fon sağlama konusunda güçlük çekiyor ve zor şartlarda mücadele ediyor. Ayrıca EOS geliştiricilerine de gelmeleri için çağrıda bulunuyor ancak EOS Block tarafından iyi bir şekilde finanse edildiğini düşünürsek diğerlerinden farklı bir strateji olduğunu görüyoruz. Çünkü EOS’daki ekip, Ethereum’un sahip olduğu ölçekleme sorunlarına da sahip değil. .

Genel olarak, Justin Sun‘ın mükemmel bir pazarlamacı olduğunu ve sürekli hakkında konuşulduğunu ve kripto alanında çok belirgin bir yüz olduğunu unutmamalıyız.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin