Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?
Bitcoin balinaları 1.5 milyar dolarlık BTC taşıdı – neler oluyor?

Ethereum satış balinası harekette: 71 milyon dolarlık ETH Bitfinex’e transfer edildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir kripto balinası harekete geçerek milyonlarca dolar değerinde Ethereum ‘u (ETH) kripto para borsası Bitfinex’e transfer ediyor.

Ethereum varlıkları 5 işlem ile taşındı

Balina şu ana kadar Twitter’daki Whale Watch tarafından izlenen 71 milyon dolar değerinde beş işlem gerçekleştirdi.

Ripple XRP’nin kütle transferini sürdürüyor.

Şirket yeni yıla 755 milyon dolar değerinde XRP‘den göz alıcı bir transferle başladı. Fonların çoğunluğu depolara alındı.

Gerisi Ripple’nin tezgah üstü (OTC) alım satım cüzdanlarına devredildi. Ripple, toplam XRP arzının %60’ına sahip ve düzenli olarak depolarının bir kısmını kurumlara satıyor.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde, Ripple, dijital varlıkların milyonlarca değerini OTC dağıtım cüzdanlarına taşımaya devam etti. Ayrıca şirketin, XRP’de derin ceplere sahip kuruluşlara ve yatırımcılara yaklaşık 23.5 milyon dolar değerinde token satmaya başladığını gösteriyor.

Ekim ayında Ripple, geçtiğimiz yılın üçüncü çeyreğinde kurumlara rekor sayıda XRP sattığını açıkladı.

Ripple, önceki çeyreğinde XRP satışlarını iki katına çıkardığını ve önceki çeyrekte sattığı 73.53 milyon dolarlık satıştan sonra son çeyrekte de 163.33 milyon dolar değerinde dijital varlık sattığını açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin