featured
TRON fiyatını etkileyebilecek piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

TRON fiyatını etkileyebilecek piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • TRON (TRX), 1 saatlik grafikte tırmanmanın devam edebileceğine işaret etmek için çift dip oluşturuyor.
  • TRON, güçlü bir mitingden bir düzeltmede olduğunu ve boğa baskısının buraya dönebileceğini hatırlatıyor.
  • Fiyat, potansiyel yükseliş trendini teyit etmek için henüz boyun çizgisinden kırılmadı.
  • Bu durumda yatırımcılar, TRON fiyatını etkileyebilecek gelişmeleri yakından takip etmekte.

TRON çift dipli ters desen oluşturdu ve yükselişi teyit etmek için boyun çizgisini test etmeye hazır. TRON yazım sırasında, 0,07 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

TRON fiyatını etkileyebilecek piyasa sinyalleri

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için hala uzun süreli 200 SMA’nın altında. Bu, fiyat eğiliminin geri dönmekten daha fazla devam edeceğini göstermekte. Bununla birlikte TRON, 100 SMA dinamik dönme noktasından geçti ve şu anda 200 SMA’yı test ediyor. Daha yüksek bir kırılma, 0,07 dolardan boyun çizgisinin test edilmesine yol açabilir ve bu tavandan geçen bir hareket, grafik oluşumu ile aynı yüksekliğe sahip bir mitinge neden olabilir. Bu 0,06 ila 0,07 dolar arasında.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), alıcıların TRON fiyat hareketini kontrol altında tuttuğunu işaret etmek için harekete geçiyor ancak bu osilatör sinyal tükenmesi için aşırı alım seviyesine yaklaşıyor. Stokastik, boğaların ayıların yakında üst ellere geçmesine izin vermeye hazır olduğunu göstermek için aşırı alım bölgesinde. Bu durumda, diplere başka bir dallanma gerçekleşebilir.

TRON fiyatını etkileyebilecek piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri
TRON fiyatını etkileyebilecek piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

TRON fiyatını etkileyebilecek pazar faktörleri

Kripto para birimlerindeki çöküş, son birkaç gündür TRON’u tarıyor, ancak boğalar bu noktada geri dönmeye hazır görünüyor. Şimdilik, yatırımcılar ayın sonundaki ana ağ lansmanına hazırlık yapıyor. Çünkü bu ağ için daha fazla yetenek anlamına geliyor.

Şimdilik, konsolidasyon oyundayken, bazı borsalar güncellemeyi desteklemek için TRON stoklarını dondurdu. Bu borsalar arasında; Bit-Z, Bitrex ve Bitfinex’te var. Daha yakın zamanda, Bitpie Wallet, TRON’un ana ağ lansmanını ve Blockchain yükseltmesini destekleyeceğini duyurdu.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin