TRON fiyat düzeltmesini tamamladı!
TRON fiyat düzeltmesini tamamladı!

TRON fiyat düzeltmesini tamamladı: Şimdi fiyat artışına zemin hazırlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX), 0,06 civarında destek bulduğu için son ralliden düzeltmesini tamamlamış görünüyor. Fiyat, buradaki yüksek hızlara veya Fibonacci uzantı seviyelerine tırmanmaya devam edebilir. TRON fiyat düzeltmesini tamamladı. Şimdi fiyat artışına zemin hazırlıyor gibi görünmekte.

TRON fiyat düzeltmesini tamamladı!

%38,2’lik genişleme, 0,08 dolarda ve %50’lik uzatma seviyesi, 0,10 işaretinin hemen altında salınım yüksekliği ile yukarı doğru sıralanır. Daha güçlü boğa momentumu, %61,8’lik uzamaya 0,1056 dolara ya da %78,6’lık uzama da 0,1178 dolara kadar çıkabilir. Tam uzantı 0,1333 dolarda bulunuyor.

100 SMA, en az direnç yolunun yukarı doğru olduğunu veya yükselme eğiliminin tersine dönme olasılığının daha yüksek olduğunu teyit etmek için uzun vadeli 200 SMA’nın üzerinde. Bununla birlikte, hareketli ortalamalar arasındaki boşluk, potansiyel bir düşüşün geçişini işaret etmek için daralıyor. Şimdilik, 200 SMA dinamik destek olarak tutuyor.

TRON fiyat düzeltmesini tamamladı: Şimdi fiyat artışına zemin hazırlıyor
TRON fiyat düzeltmesini tamamladı: Şimdi fiyat artışına zemin hazırlıyor

Göreceli Güç Endeksi (RSI) yukarı çıkıyor ancak satış baskısında bir dönüş sinyali vermek için geri dönüyor gibi görünüyor. Stokastik, satıcıların üst ellere sahip olduğunu göstermek için aşağıya doğru işaret ediyor. 200 SMA’nın altında bir hareket, muhtemelen 0,05 dolarda ilgilenilen alana kadar daha derin bir düzeltmeye yol açabilir.

TRON pozisyonlarını ana ağ lansmanına kadar sürdürecek gibi görünüyor

Yatırımcılar TRON’daki pozisyonlarını bu ayın sonuna kadar ana ağ lansmanına götürecek gibi görünüyor. Önceki hafta için kripto para birimi endüstrisinde bir miktar riskten kaçınmanın yanı sıra sıkı düzenleme spekülasyonları da vardı. Bunu başarmak için ABD doları önceki haftadaki baskın dövizlerden biriydi, ancak tüm bunlar ABD perakende satış raporunun geleceğine bağlı olarak değişebilir.

TRON’un yakında ana ağ lansmanı var ve en son sürüm yükseltme işlemiyle ilgili daha fazla ayrıntı paylaşıldı. Ayrıca, daha önce piyasaya çıkış tarihinden altı gün önce çevrimiçi olarak gelecek olan sanal bir makineyle ilgili henüz ulaşılamayan bilgiler de paylaşıldı. Justin Sun, TronVM v.0.1’in 25 Mayıs’ta yayınlanacağını açıkladı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin