Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarmaya çalışıyor
Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarmaya çalışıyor

Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar (XLM), boğaların yeniden şarj edilmeye hazır olduklarını göstermek için 1 saatlik zaman diliminde bir ters baş ve omuz oluşturdu. Fiyat, henüz yükseliş trendini teyit etmek için 0,38 civarında olan boyun çizgisini kırmadı. Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarmak için mücadele ediyor.

Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarmaya çalışıyor

100 SMA hala uzun vadeli 200 SMA’nın altında. Bu nedenle en az direnç yolu aşağı yönde. Ancak, boşluk muhtemelen yukarı yönlü bir geçiş sinyalini vermek ve boğa momentumunda geri dönmek için yeterince daraldı. Hareketli ortalamalar da dinamik destek olarak görünüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), satıcıların üst ellere sahip olduğunu göstermek için aşırı alım bölgesinden çıkış yolunu gösteriyor. Benzer şekilde stokastik güneyde de ilerliyor, bu yüzden Stellar da aynı şekilde davranabilir. Her iki osilatörün, aşırı seviyeye ulaşmadan önce gitmesi gereken bir yeri var, bu nedenle düşüş baskısı bir süre için oyunda kalabilir.

Yine de, boyun çizgisinden geçen bir üst kırılma, 0,30 ile 0,40 arasında değişen grafik deseni ile aynı yüksekliğe sahip bir ralliye yol açabilir. Stellar, kripto para birimlerindeki son dalıştan en güçlü yükseliş potansiyeline sahip olabileceğini gösteren ilk birkaç altkoinden biri.

Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarıyor!
Stellar (XLM) boğaları yeniden sahneye çıkarıyor!

IBM, sınır ötesi transferleri yapmak için Stellar teknolojisini seçti

Stellar’ın birkaç yıl önce Ripple’den ayrıldığını, ancak aynı zamanda sınır ötesi işlemlerin çok düşük maliyetle ancak çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağladığını unutmayın. Stellar tarafından desteklenen bir platform ve XLM kullanımı ile Güney Pasifik ülkelerinin benzersiz para birimlerine sahip olan sınır ötesi transferlerini yapmak için IBM ile bir ortaklık kuruldu. IBM, kripto dünyasının yardımıyla uluslararası ödemeleri daha kolay ve hızlı hale getirmek için Stellar teknolojisi seçti.

KIN tokeni, 2018’in ilk çeyreğinde Stellar Blockchain’ine geçiş işlemini başlattı. Şimdi, KIN tokeni tamamen yeni bir ürün yaratmak için bir hard forka karar vermiş görünüyor. Kin Vakfı, Stellar ile yakın bir işbirliği içinde olmayı sürdürüyor ve geliştirme süreçlerinin orijinal Blockchain’e bir değer katabileceğini umuyor. KIN için çözüm Stellar Blockchain’de yatıyor. XLM’nin Lightning Network’ünün erken uyarlanması, ileriye dönük olarak ölçeklenebilirlik sorunlarıyla daha iyi başa çıkmayı sağlayacak. Kin Vakfı, KIN’in Stellar’ın odaklanmış zihniyetinde daha az etkileneceğini söyledi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin