TRON
Tron, rakip blokzincirleri TRC-20’de yayınlanan USDT tutarı ile geride bırakıyor

TRON ekibinden Marcus Zhao, TRON için yaklaşan güncellemeleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON ekibi, olağanüstü projelerini iyi pazarlamakla meşhur. TRON’un Teknik Müdürü Marcus Zhao, Nakamoto Jedi’deki bir röportajda TRON projesi için gelecek güncellemeleri açıkladı. Zhao’ya göre, TRON’un dev ekibi aynı anda birden çok özellik üzerinde çalışıyor. TRON Blockchain’inde yapılacak güncellemelerin bazıları, çoklu imza, BFT konsensus mekanizması ve anonim işlemleri içeriyor.

Marcus Zhao: “TRON, lansman sonrası sorunları olmayan tek kamuya açık Blockchain.”

Zhao ayrıca TRON’un ana ağının faaliyete geçmesinden bu yana karşılaştığı bazı eleştirilere de yanıt verdi. En önemlisi Zhao, TRON’un Ethereum’dan daha ucuz, daha hızlı ve daha geliştirici dostu olduğu fikrini yineledi. TRON’un Ethereum’dan daha fazla “geliştirici dostu” olduğunu neye dayanarak iddia ettiği sorulduğunda, Zhao Ethereum sadece 18 dApp’a sahipken TRON’un 2.000 dApp’a sahip olmasını gösteriyor. Ayrıca Zhao, Ethereum’un sektörde 4 yıldır faaliyette olmasına rağmen TRON’un iki ayda onu geçtiğini de vurguluyor.  Zhao TRON’un diğer kripto paralara olan üstünlüğü ile övünüyor ve şunları söylüyor:

Bildiğim kadarıyla TRON, lansman sonrası sorunları olmayan tek kamuya açık Blockchain. Bilmiyorum, neden Vitalik Buterin TRON ağında birçok zayıflık olduğunu söyledi. TRON’u ETH, BTS ve EOS ile karşılaştırırsak ilk başlatıldıklarında bu Blockchain projeleri de blok oluşturma sorunları yaşadılar.

Röportajın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin