Ethereum Classic müjdeyi verdi:
Ethereum Classic müjdeyi verdi: "Yüzde 51 saldırıları tarihe karışacak!"

Ethereum Classic Labs 2019’da başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Classic Labs Medium blogunda yayınlanan son röportajda, Program Direktörü Elizabeth Kukka, Ethereum Classic Labs’in yeni lansmanından bahsetti. Ethereum Classic Labs şu anda pilot programını yürütüyor ve gelecek yıl hayata geçmeyi, Ethereum Classic Blockchain’ine yeni projeler ve DApp’ler getirmeyi umuyor.

Ethereum Classic Labs, yılda 20 ila 24 girişimi destekleyecek

Röportajda Kukka, pilot programın 1 Ekim’de nasıl başladığını ve şu anda Ethereum Classic Blockchain’ine gerçek projeler getirmeye başlamak için 6 şirket ile birlikte çalıştıklarını anlattı. Kukka’ya göre, bu pilot programın amacı, inkübatör modelinin çalışmaya başlamadan ve bu ilk ekiplerde canlı yayına geçmeden önce geri bildirimini almak.

Görüşmede, bir IoT platformu ve VR/AR uygulamaları dahil olmak üzere, ETC’ye başlamak için başvuruda bulunan birçok heyecan verici projenin nasıl olduğu tartışılıyor. İnkübatör gelecek sene başladığında, Kukka, projenin yılda yaklaşık 20 ila 24 girişimi destekleyeceğini umuyor. Bu nedenle ETC Blockchain’de yer alan projeleri görmek ilginç olacak. Tüm güncellemeleri öğrenmek için Kripto Para Haber’i takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin