TronWatch Market ve Coin War geliyor
TronWatch Market ve Coin War geliyor

TRON dünyası yeni gelişmelere sahne oluyor: TronWatch Market ve Coin War geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  1. en büyük kripto para birimi, ilk tam özellikli merkezi olmayan borsası (DEX) TronWatch Market şu anda TestNet’te çalıştığı için yeni gelişmelere sahne oluyor. Bu arada, şu anda beta aşamasında olan yeni bir oyun Coin War da geliyor.

TronWatch Market ve Coin War geliyor

TRON’un ilk tam özellikli merkezi olmayan borsası yakında piyasaya girecek ve basit, güvenli ve merkezi olmayan bir hizmet olan ICO satışına son verecek. TRON konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor: 

TRON’un ilk tam özellikli merkezi olmayan borsalarından birini inşa etmek istiyoruz. TRON, TRX10 ve TRX20 tokenleri arasında kolayca ve güvenli bir şekilde ticaret yapmanızı sağlar.

Şu anda TRON, tüm siparişlerin ve işlemlerin akıllı sözleşmeler tarafından doğrulanacağı, doldurulduğu ve yürütüldüğü test ağı üzerinde çalışıyor. Bir dizi bot da TronWatch Market’te aktif olarak işlem görüyor.

TronWatch Market’in özellikleri

Kullanıcı arayüzü, temiz ve basit olan diğer borsalara benzer bir görünüme sahip. Siparişe gelince, resmi blog yazısında konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Kullanıcılar limit emirleri olarak siparişleri girebilir, bu da ticaretini çok kolay hale getirir. Bir sipariş gönderdiğinizde, TRON için tarayıcı uzantısı olan TronLink, onay için size bilgi verecek. Piyasa yapıcı teklifler zincir dışı olarak depolanır ve hemen piyasaya sunulur, piyasa katılımcıları doğrudan işlem için TRON ağına gönderilir.

TronWatch Market, SEEDGerminator üzerinde 16,5 milyondan fazla TRX elde ettiği için kripto topluluğunun dikkatini çekti. Weiss Ratings de TRON’un son gelişmelerine yönelik açıklama yaptı:

TRON, TronWatch isimli TRON’un ilk tam özellikli DEX’ini piyasaya sürdü. Demo şu anda TestNet’te çalışıyor, tüm işlemlerde akıllı sözleşmeler kullanıyor. Çoğu DEX, ortalama kullanıcı için çok şifreli ve benimsenme konusunda eksik. TRON’un bir fark yaratacağını umuyoruz.

Coin War’ın özellikleri

Bu arada, başka yeni bir gelişme Coin War adlı ikinci bir oyun şeklinde geliyor. Oyunların, geliştiricilerin ve diğer oyuncuların etkileşime girme şeklini hedefleyen ilk oyun ola Magic Academy’den sonra, bu yeni oyun her ikisini de tahmin etmeyi ve finanse etmeyi hedefliyor. Finansal tahmine dayanan Coin War, sadece TRX bahislerini destekleyecek ve kullanıcıların tahmin hedefini kolayca seçmelerine izin verecek.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin