Cory Johnson: “Üçüncü çeyrekte Wall Street'in yoğun katılımı nedeniyle büyük bir değişiklik var.”
Cory Johnson: “Üçüncü çeyrekte Wall Street'in yoğun katılımı nedeniyle büyük bir değişiklik var.”

Ripple’dan Cory Johnson: “Üçüncü çeyrekte Wall Street’in sektöre yoğun katılımı nedeniyle büyük bir değişiklik var.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple Drop’un son bölümünde, Blockchain firması ekosistemde meydana gelen son olaylar hakkında derin bilgiler verdi. Ripple ürünlerinin kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla, RippleNet, xVia, xCurrent ve xRapid gibi farklı varlıkları açıkladı. FinTech firmasının baş pazar stratejisti olan Cory Johnson ise bu çeyrek, büyük değişikliğin Wall Street’in sektörde daha çok yer alması olduğunu vurguluyor.

Asheesh Birla, Ripple’ın ürünlerini açıklıyor

XVia ile ilgili olarak Birla, ürünün bir kişinin RippleNet’in sunduğu tüm avantajlara erişmek ve bunlara ulaşmak için tek bir standart bağlantı kullanmasına izin verdiğini belirtiyor. Yani xCurrent ve xRapid. Burada SVP, xCurrent’ın bir FTP sunucusu gereksinimini ve geleneksel ödeme sistemlerinde yer alan üç günlük bekleme süresini ortadan kaldıracağını da iddia ediyor. Birla konuya yönelik şunları söylüyor:

XCurrent kullanacaklar, FTP sunucusuna ihtiyaç duyduklarından dosyaları işlemek için üç gün beklediler. Sihirli, xRapid’in mevcut olduğu yer, örneğin Meksika. Daha sonra xRapid’e ekleyebilir ve XRP kullanarak Meksika’ya anında para gönderebilir ve anında ödeme yapabilirler.

Cory Johnson: “Üçüncü çeyrekte Wall Street’in yoğun katılımı nedeniyle büyük bir değişiklik var.”

Son zamanlarda, xRapid ticari kullanım için başlatıldı ve geliştirme ayın başında şirket tarafından açıklandı. Bu, Ripple tarafından bir ülkeden diğerine daha hızlı ve daha ucuz bir şekilde para taşımak için yapılmış bir ürün. Ayrıca XRP’nin, işlem içine likidite katmak için xRapid hizmetinin en önemli kolaylaştırıcısı olduğu biliniyor.

FinTech firmasının baş pazar stratejisti olan Cory Johnson, 2018’in üçüncü çeyreğine dair son Ripple raporunda birkaç konuya değindi. Johnson, burada üçüncü çeyreğin Wall Street’in yoğun katılımı nedeniyle ekosistemde büyük bir değişiklik olduğunu belirtiyor.

“Bu çeyrek, büyük değişiklik Wall Street’in sektörde daha çok yer almasıydı.”

Cory Johnson konuya yönelik şunları söylüyor:

Büyük değişiklik Wall Street’in sektörde daha çok yer almasıydı. Sayı gerçekten büyük, çeyrek boyunca yaklaşık %400 büyüme oldu. Bunlar Wall Street’in dijital varlıkların benimsenmesine yaklaştıklarına dair küçük işaretler gibi görünüyor ve üçüncü çeyrekte bunu görebildik.

Ripple geçtiğimiz günlerde üçüncü çeyrek mali raporunu yayınlandı. Raporda, Ripple ekosistemine dair önemli bilgiler yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin