“TRON ilk 10'un en yenisi ama biz en profesyoneliz.”
“TRON ilk 10'un en yenisi ama biz en profesyoneliz.”

“TRON dünyanın en iyi 6 kripto para biriminden biri olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX)’un MainNet (ana ağ) lansmanına geri sayım, şu anda TRON web sitesinde 20 gün 14 Saat 30 dakikadır. Bu üç haftadan daha kısa bir süreyi içeriyor. TRON’un kurucusu Justin Sun TRON ile ilgili şu önemli açıklamayı yaptı: “TRON dünyanın en iyi 6 kripto para biriminden biri olacak!”

TRON en iyi 6 kripto para biriminden biri olma konusunda kararlı

Justin Sun’un TRX HODLers ile sürekli iletişiminin bir parçası olarak TRON topluluğuyla önemli bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım TRON’un Medium  sayfasında mevcut. Burada Justin Sun, HODLers’a, yolun yakın gelecekte TRX’in ilk 6 kripto para birimi arasında nasıl yer alacağını açıklıyor. Böyle bir başarı 5 Ocak’ta yaşananlara benzer bir şekilde gerçekleşebilirdi, ancak bu sefer TRX konumunu en üstte kalıcı olarak tutacak gibi görünüyor. Justin Sun’un konuya yönelik paylaşımında şu ifadeler yer almakta:

Gelecek için beklentiler daha da yüksek. Bir sonraki hedefimiz dünyanın en iyi 6 kripto para biriminden biri olmak. TRON’un kapıdan çıkış yapan şaşırtıcı sprinti sırasında, 5 Ocak 2018’de en iyi 6 kripto para içerisinde yer aldık. 2018’de, TRON’un küresel statüsünü ana kamusal Blockchain’i olarak nitelendirecek ve Ethereum ile rekabet için sağlam bir temel oluşturacak olan bu unvanı geri alacağız.

“TRON ilk 10’un en yenisi ama biz en profesyoneliz.”

Justin Sun, TRON ekibinin sergilediği gençliği ve parlaklığı vurgulamakta ve projenin başarılı olması ve en iyi 6 kripto para biriminden biri olmayı başarmasının ana nedeninin bu olduğunu belirtmekte. Justin Sun’un konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Şimdi ilk 10’da olduğumuza göre, her bir hareket kripto para biriminin yapısında önemli bir değişikliğe neden olacak. TRON ilk 10’un en yenisi ama biz en profesyoneliz, Alibaba gibi ana internet şirketlerinden deneyim getiren bir ekiple çalışıyoruz. Çoğu durgun kripto parayla karşılaştırıldığında, TRON çevik ve değişimi kucaklayacak yapıya sahip.

TRON ana ağ lansmanına kadar fazlasıyla ivme kazanabilir

Justin Sun, 31 Mayıs’ta başlayacak olan ana ağ lansmanından söz ederek platformun titiz testlerden geçtiğini ve zamanında hazır olması gerektiğini tekrarlıyor ve sözlerine şunları ekliyor:

Ayrıca, ikili üstel geri çekilme (BEB) algoritmalarıyla düzinelerce çekirdek parametresini optimize eden yüksek hacimli simülasyonlar gerçekleştirdik.

TRON DApp ekosistemi şu anda TRON üzerinde gelişmekte olan 20’den fazla startup takımına sahip. Böyle umut verici projelerle, TRON’un web’i merkezsizleştirmesine ve TRX’in piyasalarda biraz daha ivme kazanmasına kadar geçen süre sadece bir zaman meselesi.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin