Cardano (ADA) bu ortaklık ile bir çok yeni müşteriye erişim sağlayacak
Cardano (ADA) bu ortaklık ile bir çok yeni müşteriye erişim sağlayacak

Cardano (ADA) bu ortaklık ile 1 dolar olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano, Güney Kore‘nin mobil ödeme devi platformu olan Metaps Plus ile anlaştığını duyurdu. Bu anlaşma ile platformda artık ADA’yı kabul edilebilecek. Şirket bu anlaşma ile ilk defa bir kripto para entegrasyonu gerçekleştirmiş oldu. Bu duyuru çok heyecan verici ve  Asya’da gerçekleşen bir kripto para birliğinin mobil ödeme entegrasyonunun ilk örneği. Şimdi Asya’yı kripto para sermayesi olan bir kıta olarak düşünerek insanların neden bu konuda heyecanlandıklarını anlamaya başlayabilirsiniz. Metaps Plus, Güney Kore’de mevcut platformlar ve mobil uygulamalar için kripto para entegrasyonu sağlayan bir platform. Peki Cardano (ADA) bu ortaklık ile 1 dolar olacak mı?

Cardano (ADA) bu ortaklık ile bir çok yeni müşteriye erişim sağlayacak

Bu entegrasyon ile Cardano yakın gelecekte Metaps Plus’ta bir para transferi ödeme seçeneği olarak kullanılacak. Cardano’nun platformda kullanılması kripto paranın bir çok yeni müşteriye erişimini sağlayacak. Bu gelişme sadece Cardano’nun işlem hacimlerini artırmakla kalmayacak, ADA’ya olan ilginin artmasına neden olacak. Bazı raporlar, Metaps Plus’ın zaten 1 milyar uygulama indirme kapasitesine sahip olduğunu göstermekte. Buradaki potansiyel müşteri tabanı açıkçası muazzam. Bu ortaklık haberi kamuya dün açıklandı.

Yazım sırasında Cardano 0,32 dolardan işlem görmekte. Bu yüzden, Cardano’nun 1 dolar seviyelerini görmeden önce aşması gereken çok yol var. Ancak bu ortaklık Cardano’ya gerçekten ihtiyaç duyduğu desteği verebilir. Şirketin, Cardano tercihinin mantıklı olduğu söylenebilir. Çünkü Cardano kripto para piyasasında en çok bilinen ve en büyük kripto paralardan biri. Bu anlaşma ile Güney Kore vatandaşları kolayca ADA kripto parasını satın alabilecek.

Piyasalar duyuru başlangıcına neredeyse hiç tepki göstermedi

Metaps Plus CEO’su Kim Seungyeon konuya yönelik şunları söyledi:

Ada parasını Kore’nin en büyük mobil ödeme platformlarından birine entegre eden EMURGO ile ortaklık kurmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Ada kripto para sahipleri ile birlikte çevrimdışı ve platform ortaklarımıza artan satış ve değer sunmaya odaklandık.

Cardano’nun şu anki durumunu gördükten sonra, bu açıklamanın piyasa değeri üzerinde nasıl bir etki yapacağını anlamak zor. Bununla yüzleşelim, piyasalar duyuru başlangıcına neredeyse hiç tepki göstermedi, bu yüzden neden gelecekte bu durum fark yaratsın?

Bu ortaklık Cardano’nun 1 dolar seviyesini görmesine  yardımcı olabilir

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Metaps Plus’ın yaklaşık 1 milyar uygulama indirme kapasitesi var. Bu teknolojiye sahip, mobil ödeme için şimdiden cep telefonunda çok fazla insanın bu uygulamayı kullandığı anlamına geliyor. Cardano, uygulama içinde ADA mevcut olana kadar bundan yararlanamaz. Bu aşamadan sonra Cardano’nun bu ortaklığın faydalarını görmesini beklemeliyiz. Bu süreç biraz yavaş olabilir ama sonunda Cardano’nun 1 dolar seviyesini görmesine  yardımcı olabilir.

Şimdilik, beklemeli ve bunun nasıl gerçekleşeceğini görmeliyiz. Cardano’nun büyük potansiyeli var, bu duyuru sadece bunu iltifat ediyor. Yakında herhangi bir ciddi kazanç görmeyi beklemiyoruz, ancak uzun vadede, bu gün çok iyi bir şekilde geri dönüp, Cardano’nun Metaps Plus’la ne zaman ortaklık kurduğunu hatırlayacaksınız.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin