TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı
TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

TRON CEO’su ve Binance CEO’su Bitcoin ve kripto paraları savunmak için 4.5 milyon dolar bağışladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun, bu yılki Charity Lunch etkinliğinin bir parçası olarak milyarder yatırımcı ve hayırsever Warren Buffett ile öğle yemeği yeme fırsatı kazandı. Sun, etkinliği 19 kez organize eden Buffett ile görüşmeyi güvence altına almak için inanılmaz bir fiyat olan 4.5 milyon dolar ödedi. 2000 yılında, kazanan ilk teklif 25.000 dolardı. Müzayede, San Francisco’nun evsizlere ve aile içi şiddet mağdurlarına yardım eden Glide vakfına para topluyor.

TRON CEO’su ve Binance CEO’su öğle yemeğinde

Uzun bir açık mektupta teklif ve toplantıdan bahseden Sun, öğle yemeğinde kripto para birimleri hakkında konuşacağını söyledi ve şunları ekledi:

Buffett ile yaklaşmakta olan öğle yemeğine karşılıklı anlayış ve gelişim için bir fırsat olarak bakıyorum. Sohbete yardımcı olmak ve genel kripto para birimini ve Blockchain topluluğunu desteklemek amacıyla bana eşlik etmesi için birkaç endüstri liderini davet edeceğim.

Sun’ın öğle yemeğine davet ettiği Binance CEO’su Changpeng Zhao, Sun’ı tebrik etti ve katılmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Ancak CZ katılamama ihtimalini de belirtip yerine Pompliano’yu davet etmesini önerdi. Bu arada Buffett, Bitcoin ve kripto para birimleri konusunda şüpheci olmasıyla tanınıyor. Birçok kişinin kendisini kripto’nun avantajları konusunda ikna etme çabalarına rağmen, pazar konusunda şüpheci kalmaya devam ediyor.

Sun şimdi artık bir şüphecinin fikrini değiştirme fırsatı bulacak ve yardımcılarını akşam yemeğine getirebilecek. Buffett, asistanı aracılığıyla iletilen e-posta da şöyle dedi:

Justin’in akşam yemeği kazandığı için ve onunla ve arkadaşlarıyla tanışacağım için mutluyum. İyi vakit geçireceğiz ve Glide katkılarını binlerce kişiye yardım etmek için kullanacağız.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin