26 Ağustos Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi
26 Ağustos Binance Coin (BNB) ve Tron (TRX) fiyat analizi

TRON CEO’su Justin Sun: “TRON’un toplam işlemi, neredeyse Ethereum’un iki katı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON CEO’su Justin Sun, TRON’un 2 Kasım’daki toplam işlem hacminin neredeyse Ethereum’un iki katına çıktığını iddia ediyor.

TRON CEO’su Justin Sun: “TRON, Ethereum’dan 100 kat daha hızlı.”

TRON, gün boyunca 996.041 işlem hacmine ulaşırken, Ethereum ise “sadece” 505.015 işlem gerçekleştirebildi. Bu durum Eylül 2017’den bu yana piyasada olan TRON için -Ethereum’un 2015’ten beri piyasa olduğu göz önünde bulundurulduğunda- önemli bir dönüm noktası. TRON yazım sırasında, %1,79 oranında artışla 0,023 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi şu anda, 1,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

Açıkladığı sayısız ortaklıklar arasında TRON CEO’su, halkı platformunun Ethereum’dan 100 kat daha hızlı olduğuna ikna etmeye çalışıyor. Bunların tümü Sun’un, platformun kullanımını ve TRON’un benimsenmesini arttırmak için gösterdiği çabalar gibi görünüyor.

Ethereum (ETH) fiyat grafiği
Ethereum (ETH) fiyat grafiği

Ethereum fiyatında son durum

TRON geçtiğimiz günlerde ilk tam özellikli merkezi olmayan borsası (DEX) TronWatch Market’in TestNet’te çalıştığını duyurdu. Ayrca TRON şu anda beta aşamasında olan yeni bir oyunu Coin War’ı da açıkladı. Ethereum yazım sırasında, %0,34 oranında artışla 200,53 dolardan işlem görüyor. Kripto para birimi şu anda, 20,6 milyar dolarlık piyasa değeriyle 2. sırada yer alıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin