TRON CEO'su Justin Sun
Justin Sun , Buffett ile öğle yemeği etkinliğinin ertelenmesinden sonra tüm topluluktan özür diledi

TRON CEO’su Justin Sun: “Genç nesil yatırımcılar için harika fırsatlar var.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON CEO’su ve kurucusu Justin Sun, genel olarak Bitcoin ve kripto para birimleri hakkında konuştu. Sun, Bitcoin ve kripto para birimlerinin genç nesil yatırımcılar için harika fırsatlar sunduğunu söyledi.

TRON CEO’su, CNBC ile röportaj yaptı

TRON’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun geçtiğimiz günlerde CNBC ile röportaj yaptı ve genel olarak Bitcoin (BTC) ve kripto para birimleri hakkında yorumlarda bulundu. Sun, kripto piyasasının genç nesil yatırımcılar için büyük potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Kripto para birimlerinin geleceği konusunda iyimserdi. Daha geniş bir şekilde konuşan Sun, son zamanlarda kurumların katılımı ile birlikte, Lightning Network gibi iki tabakalı protokollerin gelişimi, Sektöre girmeye hazırlanan JPMorgan ve Facebook gibi devler, kripto varlıklar için büyümenin sağlam bir işaretidir.

Justin Sun, kripto para birimlerinin kullanımın teknoloji etrafında daha fazla odaklandığını ve bunun bir iş fırsatından daha fazla olduğunu belirtti. Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin “İnternetin bir sonraki versiyonu” olduğunu ilan ederek genç nesil için şu anda büyük fırsatların görüldüğünü söyledi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin