26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?
26 Kasım Ripple fiyat analizi: XRP neden düştü? Tekrar yükselecek mi?

Ripple’daki bu gelişmeyle fiyat Ay’a çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, XRP’yi kurumsal yatırımcılara satmak için İsviçre’de yeni bir ofis açmaya karar verdi. Bilgi birkaç gün önce Moneyhouse tarafından yayımlandı. Buradaki amaç, XRP dijital para birimi için daha fazla kapsam ve kabul sağlamak. Ripple, bankaların ve finans şirketlerinin sınır ötesi ödemeleri gönderip almalarını kolaylaştırmak için çalışıyor.

Ripple şirketi İsviçre’de yeni ofis açtı

Moneyhouse’a göre Ripple, ticaret sicilini alarak Ripple Switzerland LLC adlı şirketini kurdu. Sosyal amaç, XRP dijital varlığını kurumsal alıcılara satmak. Yeni ofisler, Blockchain ve kripto para birimleri için oldukça hareketli bir şehir olan Zürih’te bulunuyor. Amacın açıklaması şu şekildedir:

Şirketin amacı, XRP dijital varlıklarının kurumsal alıcılara satılmasıdır. Şirket, İsviçre ve yurtdışında şubeler ve yan kuruluşlar kurabilir, İsviçre ve yurtdışındaki diğer ticari faaliyetlerde bulunabilir ve bu amaçla doğrudan veya dolaylı olarak herhangi bir iş yapabilir.

https://twitter.com/XrpCenter/status/1136241685774491648

Mayıs 2019’da gerçekleşen İsviçre Ulusal Bankası Konferansı sırasında, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Blockchain teknolojisi hakkında konuştu ve dünyadaki bankaların Ripple teknolojisi ve ürünlerini nasıl kullandıklarını yorumladı. Ripple, bankaların ve finansal kurumların sınır ötesi fonlar arasında işlem yapmalarını kolaylaştırmak istiyor. Bilginin sınırları olmadığı için paranın, sınırlar arasında sürtünme olmadan işlem yapmanın yolunu bulması gerektiğini iddia ediyorlar. 

Ripple kurumsal yatırımcılara yöneliyor: XRP fiyatı artabilir!

Garlinghouse, Blockchain teknolojisinin iki tarafın bir aracıya güvenmek zorunda kalmadan birbirleriyle işlem yapmalarını sağlayabileceğini söyledi. Ripple şu anda SWIFT dahil olmak üzere farklı diğer sistemler ve ağlarla rekabet etmek istiyor. Son aylarda, Ripple’ın daha fazla rakibe sahip olacağı anlamına gelen başka duyurular da oldu. 

Örneğin, JP Morgan Chase, müşterilerin para taşımasını kolaylaştırmak amacıyla JPM Coin adlı bir dijital varlık üzerinde çalıştığını açıkladı. Ek olarak, Facebook ayrıca GlobalCoin adında ve sınır ötesi ödemeler gönderirken bireylerin maliyetleri düşürmesine yardımcı olabilecek bir dijital varlık başlatmayı planlıyor. Şu anda, Ripple piyasadaki üçüncü en büyük kripto para birimi. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin