TRON CEO
Tron CEO'su: "Son güncelleme Tron'u Ether'den 200 kat daha hızlı yapacak"

Tron CEO’su: “Son güncelleme Tron’u Ether’den 200 kat daha hızlı yapacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Merkezi olmayan internet” protokolü TRON’un TRX tokeni, 8 Ekim Pazartesi günü Tron CEO’su Justin Sun’dan gelen güncelleme haberi ile yaklaşık yüzde 8 oranında bir artış gösterdi.  Justin Sun yayınladığı duyuruda mevcut güncelleme ile Ethereum’u hız ve EOS u da maliyet açısından geride bıraktıklarını iddia etti.

TRON’un en son versiyonu olan Odyssey 3.1, Singapur saatine göre saat 8’de yayında olacak.  Sun, bunun “topluluk mutabakatının bir sonucu” olduğunu ayrıca Twitter’da doğruladı.

Güncelleme ile gelen değişiklikler, TRON Sanal Makinenin piyasaya sürülmesini içermekte olup, bu da geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri TRON ana ağına aktarılmadan önce test etmelerini imkân tanıyacak.

Tron CEO’su Justin Sun son güncelleme konusunda oldukça iddialı

TRON Komite fonksiyonu & Tron Sanal Makinesi, Akıllı Sözleşme Döneminin başlangıcına işaret ederek yayınlanacak. Sun, attığı twitte şu ifadeleri kullandı:

“TRON, ETH’den 200 kat daha hızlı ve EOS’a göre de 100 kat daha ucuz olacak. dApp geliştiricileri ve kullanıcıları, bu sizin için! ”

TRON’un talihi, bu yılın temmuz ayında aldığı içerik paylaşım platformu BitTorrent ile yükselmeye başladı. Sonrasındaki “Atlas projesi” entegrasyonunun durumuyla ilgili bilgi akışıyla da devam ediyor.

Tüm bu yankı uyandıran gelişmelere rağmen kripto para piyasasının 2018 yılı genelinde ayı piyasasında olması Tron’u da (TRX) etkiliyor. Tron tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.21 dolar ile kıyaslandığında şu anda token başına 0.027 dolar civarında işlem görüyor.

Tron (TRX), son 24 saatlik görünümde ise CoinMarketCap verilene göre dolar karşısında yüzde 3,83 değer kazanırken, Bitcoin karşısında yüzde 2,37 değer kazandığını görüyoruz.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin