Tron Blockchain
Tron, sermayesini artırmaya devam ediyor: Ağdaki DApp'ler 569’u buldu

Tron, Blockchain.org domain adının yeni sahibi oldu: Peki bu ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yayımlanan resmi bir basın bültenine göre, Tron Blockchain.org domain adının yeni sahibi oldu.

Büyük veri alanına yoğunlaşılacak

Bildiriye göre web sitesi, “tek duraklı bir toplu veri ve arama motoru platformu” olarak tanımlanıyor. Domain adının Blockchain alanında kullanıcılar için büyük veri analizi, proje değerlendirme, bilgi arama ve diğer hizmetler sunan bir platform olarak hizmet vereceği ifade ediliyor.

TRON’un, hacim, hız ve çeşitlilik olmak üzere, odaklanacağı üç büyük veri faktörü olduğu belirtiliyor. TRON’un büyük miktarda veri toplamak için sosyal medya sitelerini, web sitelerini ve arama motorlarını takip etmesi gerekirken, ayrıca doğru verileri sağlamak için mümkün olduğunca çabuk bir şekilde işlemeye ihtiyaç duyacağı ifade ediliyor.

Tron Blockchain.org ile analiz alanında rakipsiz hale gelecek

Büyük veri toplayarak TRON’un, toplumun ne istediğini, Blockchain alanının neye ihtiyaç duyduğunu ve mevcut ve gelecekteki pazar koşullarının ne olduğunu analiz etmek için daha iyi bir konumda olması bekleniyor.

Kullanıcılar ayrıca bir projeye yönelik daha iyi bir bakış açısı kazanmak için analiz edilen verilerden faydalanabilecek. Pazarın ihtiyaçlarını analiz edecek olan Blockchain.org, endüstride karşılaşılan bazı sorunlara da uygulanabilir çözümler sunabilecek.

Kripto para endüstrisini hareketlendiren TRON, kısa zaman önce BitTorrent ve Çinli bir akıllı tuvalet şirketi ile güçlerini birleştirdiğini duyurmuştu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Satoshi Nakamoto bulunmak üzere olabilir!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin