featured

Monero (XMR) Monerujo v1.6.3 güncellemesini başlatıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

8 Ağustos’ta Monerujo, resmi Twitter idaresinde, Ledger Nano S cüzdanının en son Monerujo v1.6.3 ile kullanılabileceğini açıkladı.

Monero (XMR) Monerujo v1.6.3 güncellemesi ile geliyor

Monerujo, Monero (XMR) cüzdanlarını yönetebilen ve kullanabilen ilk açık kaynaklı mobil uygulama. Hafif bir cüzdan olarak, bir Blockchain ile senkronize olan ve aynı zamanda kullanıcının özel bilgilerini cihaz üzerinde güvenli bir şekilde tutan uzak düğümleri kullanır. Geliştirme ekibi tarafından yapılan bazı önemli iyileştirmeler şunlardır:

  • OTG üzerinden Ledger Nano S desteği
  • Alma ve gönderme için NFC desteği (QR kodu gibi)
  • Küçük hata düzeltmeleri
  • Yeni çeviri: Yunanca, Macarca, Romence, Rusça, İsveççe
  • Uygulama dili seçimi
  • Tüm sayısal klavyeler tirelere izin vermediğinden, Restoreheight artık YYYYMMDD olarak geri yükleme sırasında girilebilir.
Monero (XMR) fiyat grafiği
Monero (XMR) fiyat grafiği

Monero (XMR) fiyatında son durum nedir?

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, Monero bir dizi madencilik yazılımı saldırısı ile karşı karşıya kaldı. Saldırılar, çevrimiçi oyun platformlarına bulaşmaktan, XMR madenciliği için Brezilya’da yaklaşık 200.000 yönlendirici almayı kapsamaktadır. Yazım sırasında Monero, %7,88 oranında düşüşle 90,6 dolardan işlem görüyor. Monero şu anda, 1,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 11. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin