Tron, IOS kullanıcıları için BitTorrent Play ile eğlence dünyasına giriyor
Tron, IOS kullanıcıları için BitTorrent Play ile eğlence dünyasına giriyor

Tron, iOS kullanıcıları için BitTorrent Play ile eğlence dünyasına giriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron kısa süre önce iOS kullanıcıları için özel olarak tasarlanan BitTorrent Play olarak bilinen bir uygulama ile eğlence sektörüne adım attı. Popüler sosyal medya platformunda BitTorrent, kullanıcıların telefonlarından video ve müzik gibi eğlence içeriğine erişmelerine olanak tanıyan bir uygulama getirdi. Yeni çıkan BitTorrent Tron Play’in indirilmesini destekleyen Apple cihazlarının listesi iPad, iPod ve iPhone’u içeriyor.

BitTorrent Play ile şirket dünyanın en büyük dağıtık sistemine sahip olmayı hedefliyor

Yazılımla uğraşan önde gelen bir firma olan BitTorrent, dünyanın en büyük merkezi olmayan sistemine sahip olmayı öngörüyor. Şirket, küresel pazarda hızlı genişleme ve gelişmeye odaklanıyor. San Francisco’daki Tron’un konumu, dünya çapındaki genişlemelerini sağlamak için BitTorrent’e yeterli yardım sağlayacak. Aynı zamanda Tron’un küresel düzeyde işbirliğini ve iş gelişimini genişletmesine yardımcı olacak. BitTorrent, medya, eğlence ve oyun alanlarını çeşitlendirmek için önemli bir giriş yapmaya çalışıyor.

Gerçekten de bu,popüler bir kripto para tabanlı bir organizasyonun dünya çapında geniş bir topluluk kurmaya çalıştığı ilk durum değildir. BitTorrent’in Tron ile olan ilişkisi, kripto uzayında bir ekosistem oluşturmak için temel zemin teşkil edebilir.

BitTorrent’in Tron tarafından alınması pek çok fırsatı da beraberinde getiriyor

BitTorrent’in Tron tarafından alınması pek çok fırsatı da beraberinde getiriyor. Tron’un sahip olduğu Blockchain teknolojisi, Bittorrent’e  dünyanın her yerinden 100 milyonu aşan kullanıcılara üstün kalitede ürünler sunmaya başladı. Bu aynı zamanda iyileştirme ve geliştirmeye de yol açacak. Böylece seçeneklerin  gelişimi de hızlanacak.

BitTorrent ve yaratıcı topluluk arasında şeffaf ve adil bir reklam geliri paylaşımının gerçekleştiği iddia ediliyor. Yetenekli sanatçılar şirketin doğrudan desteğini alacak. Yeni uygulama BitTorrent Play ile bağımsız sanatçıların bireyler tarafından video önerileri ve müzik tarama ve akışını kolaylaştıracak. BitTorrent ekosisteminde bulunan en yeni müzikler, videolar ve sanatçılar, kullanıcıların güncel kalmasını sağlıyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin