Kripto para cüzdanı Abra artık Avrupalı banka hesaplarını da destekliyor
Kripto para cüzdanı Abra artık Avrupalı banka hesaplarını da destekliyor

Kripto para cüzdanı Abra artık Avrupalı banka hesaplarını da destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir kripto para cüzdanı ve alım-satım platformu olan Abra, Single Euro Payment Area (SEPA) banka hesaplarını desteklediğini açıkladı. Bu duyuru ile Avrupa ülkelerinden kullanıcılar artık banka hesaplarından doğrudan transferleri başlatabilir ve Abra’nın desteklediği 28 kripto para biriminden birine yatırım yapabilirler.

Abra artık SEPA banka hesaplarını da destekliyor

Abra’nın kurucusu ve CEO’su Bill Barhydt açıklama ile ilgili şunları söyledi:

 Dünyanın dört bir yanında 70’ten fazla ülkeden kullanıcılarımızdan gelen banka hesaplarından kripto paraya yatırım yapma konusunda çok fazla talep vardı. Abra Cüzdanı’nın yatırımcılara doğrudan herhangi bir banka hesabından fonlama yapabilmesi fırsatını vermek bizim için çok önemli. Bu yeni özellik, insanların yatırım yapma şeklini değiştirmeye yardımcı oluyor ve dünyanın her yerinde kripto para piyasası için daha parlak bir geleceğe katkıda bulunuyor.

Daha öncesinde Abra, platform üzerinden yapılan alım-satım işlemlerinde MasterCard ve Visa kredi kartlarını kabul ettiğini duyurmuştu. Bu sayede sektöre büyük bir katkı sağlandı. Resmi olarak Abra’nın Avrupa bankalarından yapılacak olan transferleri SEPA kurallarına göre gerçekleşecek. SEPA kapsamındaki bazı ülkeler Euro’ya ek olarak kendi fiat para birimleriyle de yatırım yapabilecek.

SEPA bölgesi Avrupa Birliği üyesi olan 28 ülkeyle beraber 4 tane Avrupa Serbest Ticaret Birliği üyesini de bünyesinde bulundurmakta. Bu ülkeler aşağıdaki gibidir:

Avusturya, Almanya, Hollanda, Belçika, Yunanistan, Polonya, Bulgaristan, Macaristan, Portekiz, Kıbrıs, İrlanda, Romanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Slovakya, Danimarka, Letonya, Slovenya, Estonya, Litvanya, İspanya, Finlandiya, Lüksemburg, İsveç, Fransa, Malta, İngiltere ve Hırvatistan’ın yanı sıra İzlanda, Monako, İsviçre, Lihtenştayn, Norveç ve San Marino.

Abra’ya transfer işlemi gerçekleştiren Avrupalı kullanıcıların cüzdanlarında güvenle saklanan BTC, sonrasında 28 alt coin’e çevrilebileceği gibi kendi para birimine geri de çevrilebilir.

SEPA’ya verdiği desteğin yanı sıra Abra, listelerine üç yeni para birimi eklediğini duyurdu. Bunlar Cardano (ADA), Basic Attention Token (BAT) ve Tron (TRX). Çok yakın zamanda uygulama üzerinden bu kripto para birimlerine ulaşım sağlanabilecek.

forklog

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin