TRON
TRON artık bir numaralı dApp platformu - Kripto Para Haber

TRON artık bir numaralı dApp platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON, kripto topluluğunda, öyle ya da böyle, güçlü bir yer edinen proje olarak kendini kanıtlamış durumda. Justin Sun liderliğindeki proje, doğrudan Ethereum projesiyle yarışıyor ve ikisi arasındaki rekabet her geçen gün ciddi bir hal almaya başladı

Twitter’da Sun, dapp.reviews tarafından TRON’un merkezi olmayan uygulamalar (dApps) için resmi olarak 1 numaralı platform olduğunu iddia eden yeni yayınladığı raporu paylaştı.

Piyasada üç büyük dapp platformu olarak Ethereum, EOS ve TRON’u sayabiliriz. Ve üçünün her biri oyunlar, iş pazarları ve bahis pazarları dâhil olmak üzere kendi platformlarında çalışan önemli ve çeşitli uygulamalar koleksiyonuna sahip.

Dapp.review, her platformdaki dapp sayısı ve aktif kullanıcı sayısı da dâhil olmak üzere, dapp durumu hakkındaki bilgileri göz önüne alarak bir rapor yayınladı.

İnternet sitesinden yayınlanan son raporda, TRON’un bir dapp platformu olarak büyüdüğünü gösteren ve projenin son 2 ayda 267.000 dapp kullanıcısına eriştiği görülüyor. Ethereum ve EOS sırasıyla 151.000 ve 197.000 kullanıcı ile bir miktar geride kaldı.

Uzun dönemde kim kazanacak?

Bu raporun sonuçları TRON meraklılarını mutlu edecek olsa da, yarış henüz bitmiş değil.

Ethereum, Casper ve sharding gibi gelişmelerin de dâhil olduğu, projenin uzun vadeli başarısı için temelleri inşa etmekle meşgul. Bu durum, çok büyük ölçüde ölçeklenmesini artıracak ve CryptoKitties ile yakalanan başarı gibi şu an dApss kullanımlarında yaşanan sıkıntıların aşılabileceğini görebiliriz.

TRON dapp piyasadaki liderliğini korumak için altyapısını geliştirmek zorunda kalacak

TRON, gerçekte Ethereum’dan daha fazla TPS gerçekleştirse de, kriptonun evrensel olduğu kripto paraların parlak geleceği, geniş çaplı kullanım için altyapının geliştirilmesine odaklanmayı gerektirdiği anlamına gelir. TRON, BitTorrent ile birlikte ortaklıklar ve projelere odaklanmayı bir noktaya getirdi.

Sun, Investopedia ile yaptığı röportajda, Ethereum’u geçme yaklaşımını şöyle anlattı:

TRON’da daima erişilebilirliğin ve topluma olan bağlılığımızın önemini vurgularız. Bu nedenle Ethereum’dan daha hızlı ve daha ucuz olma hedeflerimizi yerine getirme konusunda kararlıyız. Yetenekli geliştiriciler ile topluluğumuza kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir ağ sağladık.

Bu arada Ethereum, birkaç yeni Ethereum Geliştirme Önerisi (EIP) sunacak olan hard forku için hazırlanıyor. Daha önce yapılması planlanan lansman EIP’lerden birinde bir güvenlik hatası bulunduktan sonra ertelenmişti.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin