TRON ana ağ lansmanına bir destek daha geldi
TRON ana ağ lansmanına bir destek daha geldi

TRON ana ağ lansmanı için daha fazla destek toplayarak büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un yeniden tasarlanan ana ağ lansmanının ardından, toplumun gittikçe daha fazla üyesi, daha güçlü bağlar ve güvenilirlik açısından kripto para birimine destek vermeye başladı. TRON yazım sırasında, 4,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,06 dolardan işlem görüyor. TRON ana ağ lansmanı için daha fazla destek toplayarak büyümeye devam ediyor.

TRON ana ağ lansmanına bir destek daha geldi

TRON’un kurucusu Justin Sun’un son tweetine göre TRON 25 Mayıs’ta bir sanal makine kuracak. TRON’un ana ağının 31 Mayıs’ta başlaması planlanıyor. TRON web sitesi, ana ağ lansmanı için geri sayımın yazıldığı sırada 11 gün, 16 saat ve 34 dakikayı gösteriyor.

Token geçişi ile birlikte 21 Haziran süper temsilcisi seçimleri yapılacak. Bugün Bitcoin, Litecoin, Ethereum ve ETP’de Bitcoin ticaretine izin veren bir başka Çinli şirket olan Bixin ile önde gelen kripto para borsalarından biri olan RightBTC, TRON Blockchain yükseltmeleri ve token taşımalarını destekleneceğini duyurdu.

TRON, TRONICS hashtag ile Twitter’da trend oluyor

Yatırımcıların, ERC-20 tokenlerine eşdeğer TRX token alacaklarını RightBTC’ye yatırmaları gerekmekte. Aynısı kripto sektöründeki bütün yatırımcılar için de geçerli. Bixin Pool, açık ve şeffaf olma vaadi ile benzersiz bir madencilik modeline sahip. Dijital döviz alım satım işlemleri, market istatistikleri, emanet ticareti ve anlık aktarımlara izin veren OTC Trading ile daha kolay.

TRON Vakfı; çanta, tişört, şapka, TRX hatıra madalyonu, defter, kapaklar, disk ürünleri de dahil olmak üzere TRON ile ilgili ürünleri firmanın logosuna dahil etmeye karar verdi. TRON, TRONICS hashtag ile Twitter’da trend oluyor. TRON’un kurucusu, bugün erken saatlerde şu tweeti paylaştı:

TRON ana ağ lansmanı için daha fazla destek toplayarak büyüyor
TRON ana ağ lansmanı için daha fazla destek toplayarak büyüyor

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin