TRON (TRX) Süper Temsilcisi CryptoDiva en yüksek verimliliği gösterdi
TRON (TRX) Süper Temsilcisi CryptoDiva en yüksek verimliliği gösterdi

TRON ağında açık bulanlara verilecek olan ödül tutarı 10 milyon dolara çıkarıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON’un kurucusu Justin Sun, dün paylaştığımız bir haberde TRON ağında herhangi bir hata bulan kişiye 100 bin dolar ödül vereceğini açıkladı. TRON Vakfı, Justin Sun’un Twitter hesabında bugün duyurulduğu gibi, ana platformdaki hata ödülünü artırdı. TRON ağında hata bulan kişilere daha önce 100 bin dolar civarında bir ödül verilecekken şimdi ise bu ödül 10 milyon dolara çıkarıldı.

TRON ağında açık bulanlara ödül veriliyor

Resmi blog yazısında, ödül projesinin TRON ana ağında “potansiyel teknik açıkları” bulma amacıyla başlatıldığını bildiriyor. TRON ana ağı iki gün önce resmi olarak hizmete geçti ve bütün etkinlik Justin Sun tarafından canlı olarak sunuldu. Justin Sun, topluluğun ve geliştiricilerin projeyi tamamlamak amacıyla haftada 6 günlüğüne, günde 12 saat çalıştıklarını belirtiyor.

Altı aylık bir zaman diliminde tamamlanan bu ölçekteki bir projede bir dereceye kadar insan hatası olması beklenebilir. Bu nedenle, Justin Sun, ana ağ lansmanıyla TRON ağında bulunan hatalar ve istismarlar için bir ödül verileceğini duyurdu. Justin Sun Twitter hesabında konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Tüm geliştiricilere sesleniyorum. TRON ana ağı şu anda GitHub’da yayında. Bu ağda hata bulan herkese 100 bin dolara varan ödüller var. En iyi oyununuzu oynayın.

Justin Sun ödülü 10 milyon dolara çıkaracağını açıkladı

Bundan bir gün sonra, Justin Sun ödülü 10 milyon dolara çıkaracağını açıkladı! Bu, Justin Sun’un TRON Blockchain’inin güvenliği konusunda ne kadar ciddi olduğunun bir göstergesi. Resmi blog yazısında konuya yönelik şu açıklama yer alıyor:

Potansiyel hataların önemli bir keşfini yaptıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve TRON Bug Bounty Programına mümkün olan en kısa sürede katılın ve kesinlikle cömert ödüller sunacağız!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin