NEM BitPrime ile ortaklarlık kurdu
NEM BitPrime ile ortaklarlık kurdu

NEM BitPrime ile ortaklarlık kurdu: XEM fiyatı bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün, NEM BitPrime ile ortaklıklarını açıkladı. 9.000’in üzerinde NZ müşterisi tarafından güvenilen BitPrime, Yeni Zelanda’da ekosistemlerinde 50’den fazla kripto parayla dijital para borsası platformunu başlattı ve geliştirdi. Bu platform kripto para ticareti için güvenli ve basit bir uygulama ile çalışır.

NEM BitPrime ile ortaklarlık kurdu

NEM (XEM), bugün BitPrime ile ortaklığını Twitter aracılığı ile duyurdu:

NEM Vakfı, BitPrime ile çalışacak. NEM, Yeni Zelandalıların XEM ile kolayca ticaret yapması için güvenli ve uyumlu bir platform sağlamak için çalışacak.

NEM Vakfı, IT’ye dahil olma, girişim, iş şekilleri, ticaret, varlıkların yönetimi ve kripto dünyasının NEM yatırımcıları tarafından destekleniyor. NEM’in iş stratejisi, NEM’in Blockchain’ine daha iyi bir güncelleme ve her şey dahil bir topluluk için kamu tarafından kontrol edilirken özelliklerini geliştirmektir.

XEM fiyatı bu ortaklıktan nasıl etkilenecek?

XEM, NEM açık Blockchain’inin ticaret parası. Açık Blockchain’inde ticaret yapmak için kullanılır. Nihai amaç, dernekler ve müşteriler için alım satım yapan açık merkezlerin düzenlenmesine yardımcı olmak. NEM Vakfı’nın Avustralya ve Yeni Zelanda Kalkınma Direktörü olan Jason Lee konuya yönelik şunları söyledi:

BitPrime gibi firmalar Blockchain ve kripto para sektörünün önemli bir parçası. Bu ortaklık her iki taraf için de halkın ve üyelerin kripto para birimini anlamaları ve ticaretine yardımcı olma konusundaki ortak bağlılık nedeniyle büyük bir kazanım anlamına geliyor.

Bir dernek, NEM Vakfı ve BitPrime’ın Haziran 2018’de bir kutlama düzenleyeceğini açıkladı. Önümüzdeki birkaç gün içinde bir XEM airdropu da duyuruldu. NEM, daha fazla ortaklığın yolda olduğunu doğruladı. Bu işbirliğinin XEM fiyatını artış yönünde desteklemesi bekleniyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin