TRON (TRX)
Tron 8. TRX yakımında 182 milyon ERC20 tokeni yaktı

TRON, 800 milyon dolar değerinde TRX ERC-20 tokeni yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun, Çarşamba günü 800 milyon dolarlık TRX ERC-20 tokenini yaktıklarını duyurdu. Ayrıca Sun, ERC-20 tokenlerinin “eserler” olarak tanımladı ve takipçilerine, tokenlerin kısa süre sonra eserler haline geleceği için hediye olarak bir token saklamaları gerektiğini belirtti.

TRON, bir ay önce 2 milyar dolardan fazla TRX ERC-20 tokeni  yaktı

Justin Sun konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Sadece 800 milyon dolar değerinde TRX ERC20 tokeni yaktım. TRX ERC20 tokneleri yakında tarihi eserler haline gelecek. Birini hatıra olarak saklamayı unutmayın.

Haziran ayında TRON’un Blockchain’i piyasaya sürüldüğünden beri, Justin Sun birçok kez para yakma olaylarını duyurdu. Haziran ile Temmuz arasında TRON’un 100 milyar TRX tokeni yaktığına inanılıyor. Yaklaşık bir ay önce, topluluk 2 milyar dolardan daha fazla TRX tokeni yaktı.

TRON, sağlıklı bir ekosistem oluşturmak için daha fazla ortaklık kuruyor

Justin Sun tarafından birçok kripto para yakılması olayı için belirtilen neden, bu tokenleri toplam arzdan kaldırmak. Bu, talebin sabit olması nedeniyle kripto para biriminin değerinde bir artışa yol açar, ancak arz daha az ve bu da kripto para için daha yüksek bir değere yol açar. TRON Vakfı, bu yılın başlarında, kripto para yakma sürecinin ekosistemin enflasyonuna yardımcı olacağına, tokenlerin adil bir şekilde dağılmaya devam edeceğine ve ayrıca HODLers için bir ödül olarak hareket edeceğine de dikkat çekti.

Son gelişmelere göre TRON, kripto para sektöründe ve dışında sağlıklı bir ekosistem oluşturmak için daha fazla ortaklık kuruyor. Dünyanın en büyük kripto para birimi borsası Binance’in kendisini TRON ekosistemiyle ilişkilendirdiği görülüyor. TRON Vakfı ile ilgili diğer büyük isimler BitTorrent ve Baidu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin