TRON’da tüm yatırımcıları etkileyebilecek kritik güvenlik açığı bulundu!
TRON’da tüm yatırımcıları etkileyebilecek kritik güvenlik açığı bulundu!

TRON 50 milyar adet Ethereum tabanlı TRX tokenini yaktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) Vakfı, inanılmaz bir miktarda eski Ethereum tabanlı TRX tokenlerini yaktığını söylüyor. Kesin rakamın 49.490.749.752 olduğu belirtiliyor.

TRON Ethereum tabanlı TRX tokenlerini yakıyor

Kripto para yakımı, TRON’ların dolaşımdan resmen çıkarılarak kimsenin erişiminin olmadığı bir cüzdana gönderildiği anlamına geliyor. Kripto para yakımı, TRON‘un Ethereum Blockchain’inden ayrılmasının son adımlardan biri. Daha fazla kripto para borsası token takasının tamamladıkça ve kullanıcıların kripto paraları yeni TRON Blockchain’ine taşındıkça eski Ethereum tabanlı ERC20 tokenlerine artık gerek kalmayacak. BitForex, token takasını tamamladığını bildiren son borsa oldu. TRON şu anda piyasadaki en büyük 11. kripto para birimi.

TRON neden para yakıyor?

Kripto para yakma toplam tedarikten tokenleri kaldırmak anlamına gelir. Platformlar dolaşımdaki kripto para sayısını azaltmak için para yakarlar. Kripto para yakımı, genellikle destekleyicileri kripto paraları uzun vadede tutmaya teşvik etmek için kullanılır. Çünkü daha düşük bir kripto para arzı değerin artması anlamına gelir. Aynı zamanda bu uygulama ICO’nun ardından satılmayan kripto paraları da yok etmek için kullanılıyor.

Paralar, belirttiği gibi belirsiz olarak yanıyor, aslında kripto paranın değerini artırıyor. TRON sonlu bir toplam sayısına sahip ve bu havuzdan paralar yakıldığında talep aynı kalıyor. Arzdaki düşüş ise fiyatın artmasını sağlıyor. Bu süreç aynı zamanda yatırımcıları kripto paraları toplamaya teşvik ediyor.

TRON’un temel hedefi benimsenmesini arttırmak

TRON’un temel hedefi benimsenmesini arttırmak. Bu nedenle TRON, PornHub, Brazzers, Traffic Junky ve Nutakugames ile ortaklık kurdu. Artık bu şirketler bir ödeme seçeneği olarak TRX’i kabul ediyor. TRON ekibi, ayrıca geliştiricilerin ağ üzerinde merkezsiz uygulamalar oluşturmalarına olanak tanıyan önemli bir bileşen olan TRON’un sanal makinesinin resmi sürümünün hazırlığını yapıyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin