trx erc20 token burn
Tron ekibi 5. parti TRX ERC20 token yakımını da gerçekleştirdi

Tron ekibi 5. parti TRX ERC20 token yakımını da gerçekleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Eylül günü, Tron Vakfı’nın CEO’su ve kurucusu Justin Sun, 5. Parti TRX ERC20 token yakımı hakkında bir twit attı. Justin’in gönderisine göre, bu sefer yaklaşık 4.9 milyar token yakıldı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1040190319134834688

Tron Vakfı ilk TRX ERC20 token yakımını mainnet lansmanında açıklamıştı

Tron Vakfı, 25 Haziran’da gerçekleşen Mainnet lansmanını esnasında, token yakım sürecini başlatmıştı. Tron ekibin belirttiğine göre, coin yanması Tron’un Ethereum Blockchain’inden göçünün son aşaması olarak kabul ediliyor.

Tokenlerin yakılmasının ilk aşaması sırasında, Vakıf yaklaşık 50 milyon dolar değerinde olan 1 milyar TRX ERC20 tokenini yakmıştı. Coin yakımının arkasındaki temel neden ise dolaşımdaki coin sayısını kontrol altına almak ve bunun sonucunda da fiyatların artmasını teşvik etmek. Tron Vakfı ayrıca, coin yakımının kripto paranın adil dağıtımına da yardımcı olacağını belirtti. Ancak, çeşitli sosyal medya platformlarındaki bazı kripto para taraftarları, ERC20 tokeni coin yakma işleminden memnun olmadı.

TRX ERC20 token burn | Source: Etherscan

Bazı kriptoseverler TRX ERC20 token yakımını eleştirdi

Yapılan eleştirilerin büyük bir çoğunluğu ise yakılan coinlerin TRX coini değil de TRX ERC20 tokeni olmasına yönelikti. Bu konuda oldukça fazla eleştiri alan Justin Sun ve Tron Vakfı’nın bu yakım işlemlerinin kripto para üzerinde çok bir etkisi olmayacağını düşünenlerde bulunuyor.

MainNet lansmanını takiben, Tron çok sayıda kripto para borsasından destek aldı. Tron Vakfı’nın son duyuruları arasında, TRX’in Bittrex, Satowallet ve Cobinhood gibi platformlarda listelenmesi yer aldı.

Yazımız yayına hazırlanırken ise, Tron (TRX) 1.27 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,1933 dolar seviyesinde işlem görüyor. TRX şu an kripto para piyasası sıralamasında ise 13. sırada yer alıyor. Ve son olarak TRX/USD çiftinin son 24 saatte 117 milyon dolar işlem hacmine sahip olduğunu görüyoruz.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin