Çoğu Hollandalı yatırımcı 1000 Euro'dan az yatırım yaptı
Çoğu Hollandalı yatırımcı 1000 Euro'dan az yatırım yaptı

100 bin Hollandalı yatırımcı kripto paralarını sattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hollandalı araştırma bürosu Kantar TNS tarafından yürütülen yakın tarihli bir rapora göre, yaklaşık 100.000 Hollandalı yatırımcı son 6 ay içinde kripto para birimlerini sattı. 2017’nin rallisi, başlangıçta yatırım akışı çekiyordu ancak görünen o ki ayı sezonu çok uzun sürdü!

Çoğu Hollandalı yatırımcı kripto paralara 1.000 Euro’dan az yatırım yaptı

Nispeten küçük 17 milyonluk nüfuslu Hollanda, kripto para birimleri için büyük bir pazar sunuyor. Son 6 ayda 100.000 kişi satış yapsa da, yaklaşık 480.000 Hollandalı kripto para yatırımcısı halihazırda bulunuyor. Satış yapan yatırımcılar, düşen fiyatların pozisyonlarını etkilediğini iddia ediyor. Birçoğu kârlarını maksimize etmek için piyasadan çıktı, diğerleri ise zararlarını en aza indirmeye çalıştı. Hollandalı yatırımcılar kriptoda bir gelecek görmediklerini belirtiyorlar.

Bitcoin, Hollanda için en popüler kripto yatırımıydı, ancak toplam pazar payı son zamanlarda düştü. Bölgede Ripple’ın XRP tokenide popüler bir seçim oldu. Ayrıca bölgede kripto piyasasındaki düşüş trendi çoğu yatırımcıyı ciddi etkilemedi. Çünkü yatırımcılar, kripto paralara ortalama kişi başı 1.000 Euro’dan daha az bir yatırım yaptı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin