G7 finans liderleri dijital para birimleri üzerinde anlaşmaya varıyor
G7 finans liderleri dijital para birimleri üzerinde anlaşmaya varıyor

TRON, 14 borsa tarafından destekleniyor! Şimdi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Mayıs’ta, TRON’un kurucusu Justin Sun, DragonEx’in TRON (TRX) Blockchain yükseltmesini ve token geçişini destekleyeceğini belirtti. DragonEx, Bitcoin, Bitcon Cash, Ethereum, Tether ve NEO’nun ticaretini destekleyen Singapur merkezli bir kripto para borsası. Bu açıklama ile TRON, 14 borsa tarafından desteklenmekte. Peki şimdi ne olacak?

DragonEx, TRON’a yardım elini uzatmaya karar verdi

31 Mayıs ve 21 Haziran arasında yaklaşan ana ağ lansmanı ve token  geçişi ile DragonEx TRON’a diğer borsalar gibi yardım elini uzatmaya karar verdi. 20 Haziran 23:59’dan (UTC+8) önce, yatırımcıların TRX ERC-20 tokenlerini DragonEx’e yatırması gerekiyor. 26 Haziran’da, yatırımcılar tarafından yatırılan tokenlere eşdeğer yeni TRX tokenleri verilecek.

Daha önce, DragonEx’in kendi web sitesinin İngilizce bir sürümü yoktu. Ancak, 15 Mayıs’ta resmi olarak başlatıldı. Dahası borsa, erişimlerini genişletecek ve aynı zamanda Avrupa’ya yayılmasını sağlayacak çok dilli bir platform başlatmak için çalışıyor. Fiat ve kripto para arasındaki döviz kurunu azaltmaya ek olarak, DragonEx yüksek kaliteli blok projelerinde de çalışmak istiyor.

TRON, 14 borsa tarafından destekleniyor!

Son duruma göre, Binance, Gate.io, Upbit, Bithumb, Liqui, Bixin, RightBTC, DAG, Bitpie, Zebpay, Coinnest, Coinrail ve IDAX gibi krito para borsaları TRON’un token geçişini ve Blockchain yükseltmesini destekleyecek.  TRON’un bu yıl yirmi altıncısı düzenlenen Süper Temsilciler seçimlerinde, 27 süper temsilci genel seçimlerle kendi kendini yöneten bir toplumun kurulması için seçilecek. Şu anda, Antipol, BitcoinGold, Bixin, GIFTO, RightBTC, READ, DAC, BTCC Pool, CryptoDiva, BitcoinWorld, BEECOOL ve Cobo gibi şirketler seçimlere katıldı. TRON’un bu gelişmeler ile çok olumlu bir fiyat yaratması bekleniyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin