steem
Günün altcoini Steem

Günün altcoini: Steem ortama ayak uydurmuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasasında hengâme devam ediyor ve kripto pazarları bugünde düşüşünü sürdürüyor. Satış baskısının devam ettiği piyasa sermayesi,  Asya işlem saatlerinde 300 milyar dolara yaklaşmıştır. Bitcoin ise şuan itibariyle yüzde 6 düşüşle 7.500 doların altına geriledi. Altcoinlerin de tekrar ağır bir şekilde düştüğünü görüyoruz. Neredeyse tamamen kırmızı olarak görülen kripto para piyasalarında, kazanç sağlayan birkaç coin bulunuyor. Şu an için düşüş göstermeyen altcoinlerden biri ise Steem olarak göze çarpıyor.

Coinmarketcap, Steem’in şu anda tabiri caizse tencereyi kaynattığı ve günde yüzde 8 artarak 3,22 dolara çıktığını bildirdi. Coin dün sabah saatlerinde ise 3 doların altında işlem görüyordu. Ve diğer tüm altcoinler çökerken pozitif momentum gösterdiğini gördük. Hafta boyunca Steem yüzde 6’lık benzer artışlar gösterdi.  Bu ay kazanımlarını gördüğümüz Steem aslında geçen ay bu kez 3.40 dolardan yüzde 6 oranında düştü. Bitcoin, Steem’e karşı, dün bu kez 37500 sats’tan 42000 sats’a yükselerek günlük yüzde 12 oranında artış gösterdi. BTC üzerinde haftalık kazanımlar, Bitcoin’in de düşmesi ile bir hafta içerisinde 35600 sat’dan güçlü bir şekilde artış göstererek yüzde 16,5 oranında gerçekleşti.

steem grafik

Steem 800 milyona yakın piyasa değeri ile 26. sırada

Güney Koreli kripto borsası Korbit’in birkaç gün önce birkaç tane daha gizlilik içeren coini işlem listesinden çıkardığı için Steem’deki fiyat artışı şaşırtıcı. Buna karşın, Çin’in kripto derecelendirme raporu, Ethereum’dan sonra ikinci sırada Steem’i yayınladı. Raporlara göre, Çin’in ‘birinci sınıf yerli uzmanları ve akademisyenleri,  şu üç endekse göre hesapladıkları derecelendirmeler ile katkıda bulundular: teknoloji, uygulama ve yenilik. Geçen hafta çıkan raporun ise yedi gün sonra bir fiyat yükseltmesi çok da olası görülen bir durum değildir.

Steem şu anda Upbit’te yüzde 33, Binance’da yüzde 30 ve Huobi’de toplam hacmin yüzde 18’i ile işlem görmektedir. Bu ticaret hacmi son 24 saat içinde 10 milyon dolardan 20 milyon dolar olarak iki katına çıktı ve hala artmaya devam ediyor. Steem, şu an 800 milyon dolara yakın piyasa değeri ile 26’ncı sırada bulunuyor.

Toplam kripto piyasası sermayesi yüzde 5,4 oranında bir düşüşle 335 milyar dolara geriledi. Sinyaller büyük ölçüde düşüşü göstermeye devam ediyor ve satışlar devam edecek gibi görünüyor. Bununla birlikte, günlük hacim son 24 saat içinde biraz arttı ve şu an 21 milyar dolar seviyesinde. İlk 25’te bulunan diğer tüm altcoinler, Asya işlem saatlerinde düşüşle başladı. Bitcoin Cash, EOS, Bytecoin ve Zcash’in ağır kayıplar yaşadığına şahit olduk. En üstteki 25’in dışında 0x (ZRX) ise günlük yüzde 10’un üzerindeki bir sıçrama ile iyi performans gösteriyor.

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin