TRON µTorrent Web'i başlatıyor
TRON µTorrent Web'i başlatıyor

TRON µTorrent Web’in lansmanını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Medya yayınlama ve indirme yolunu değiştirmeyi amaçlayan bir web servisi olan µTorrent Web başlatıldı. TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun, lansmanını duyurmak için bir tweet yayınladı ve TRON µTorrent Web’in geliştirici ekibini başarılarından dolayı tebrik etti.

TRON µTorrent Web’i başlatıyor

µTorrent Web’in ürün tasarımcısı olan Cory Keller’in sunum videosunda, yeni web istemcisinin avantajları anlatılıyor ve indirme işlemleri yapılırken torrentlerin izlenebilir ve oynatılabilir olduğu gösteriliyor. Ekip ayrıca, kullanıcıyı bir şey ararken, otomatik bir zararlı yazılım detektörünün harekete geçeceğini belirterek güvenliği de güncelledi.

Temmuz ayında TRON, merkezi olmayan paylaşım protokolü olan BitTorrent’i devraldı. Bu da “Dünyanın en büyük merkezi olmayan internet ekosistemi” olma hedefine güzel bir şekilde ilerlediğini gösteriyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin