xrp 24 cent
XRP 24 cent hedefine ulaşabilir mi?

Trilyon dolarlık şirket Ripple (XRP) ticareti sunabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’li aracılık devi TD Ameritrade, 11 milyon perakende yatırımcısına Ripple (XRP) ve diğer kripto paraları sunma yollarını araştırıyor.

TD Ameritrade’nin Ripple (XRP) entegrasyonu yolda

Müşterilerine XRP ticareti yapma opsiyonu verilip verilmeyeceği ile ilgili bir soruya yanıt olarak, firmanın canlı yayın finansmanı ağı “böyle şeyleri yapmak için çok çalışmak” gerektiğini söyleyerek yanıt veriyor. Bu olayşa, TD Ameritrade ilk kez kripto para birimine olan ilgisini ortaya koymadı. Ekim ayında firma, Chicago merkezli bir türev piyasa olan Eris Borsası tarafından açılan spot ve vadeli işlem için yeni bir düzenlenmiş kripto para birimi Borsası olan ErisX’e yatırım yaptı.

ErisX, trader’ların kripto para spot sözleşmelerine ve vadeli işlem sözleşmelerine tek bir borsa üzerinden ulaşmasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Şirket sözcüsü Jessica Darmoni, yatırımcıların kripto para birimleriyle ilgili vadeli işlem sözleşmelerinin yanı sıra Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash ve Litecoin ticaretine de izin vereceğini söylüyor.

TD Ameritrade 1,2 trilyon dolarlık varlık yönetiyor

O dönemde TD Ameritrade, perakende müşterilerinin “dijital sermaye ürünlerine, geleneksel sermaye piyasalarında olduğu gibi, yasal, düzenlenmiş ve şeffaf bir borsa yoluyla erişmeye ve ticaret yapmaya çalıştıklarını” söyledi. TD Ameritrade’in 11 milyon müşteri hesabı ve yaklaşık 1,2 trilyon dolarlık yönettiği varlık var.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin