Yatırımcı milyarder Travis Kling, kripto para birimine geçti
Yatırımcı milyarder Travis Kling, kripto para birimine geçti

Yatırımcı milyarder Travis Kling, kripto para birimine geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Travis Kling Fortune’daki bir makalede, Point 72’deki geleneksel bir yatırım kariyerinden kripto para birimine geçiş kararını nasıl verdiğini açıkladı.

Travis Kling’in, milyarder Steven A. Cohen tarafından kurulan bir hedge fonu olan Point 72’de mali açıdan rahat bir işi vardı. Kripto para ile ilk karşılaştığı zaman, çoğu insan gibi korkmuş ve ihtiyatlıydı: Uğursuz Silk Road pazarı ve korkutucu Mt. Gox hack gibi olaylar…

Ama sonunda, Kling kendini “kripto tavşan deliğine” düşüp buldu ve daha derine düştüğünde, endüstri daha da büyüdü. 2017 yılına gelindiğinde Kling, kripto para internet topluluğundaki Byzantine Fault Tolerance ve Zero Knowledge Proofs gibi karmaşık konuları okuyordu.

Sonunda endüstri araştırmasından çıktığı zaman, teknolojinin “bir devrim başlatması” ve insanların günlük yaşamlarının “dokusuna dokunması” gerektiğine ikna oldu. Böylece, Point 72’deki işini bıraktı ve bir kripto yatırım şirketi olan İkigai Asset Management’ı kurdu. Bunu yaparken Kling, yeteneklerini dünyanın geleceği olduğuna inandığı yeni bir varlık sınıfı için kullanabiliyordu.

Travis Kling’in hikayesi eş zamanlı olarak kripto para birimi toplulukları için anlaşılabilir fakat insanlar bu duruma hala şok oluyor. Bununla birlikte, bu tür yatırımlar giderek yaygınlaşmaya devam ediyor çünkü geleneksel ekonomi şirketlerindeki bireyler, kripto para potansiyelini fark etmeye başladılar. Şu andaki geçiş hızında, kripto para birime geçişin bir sonraki 5 ila 10 yıl içinde sıradan bir kariyer hareketi olacağının görülmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Ama şimdilik bu hikayeler, kripto para meraklılarının ve şüphecilerinin kalplerini çelişkili şekillerde karıştırmaya devam edecek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin