Travis Kling, Ikigai hedge fonunu başlatıyor - Kripto Para Haber
Travis Kling, Ikigai hedge fonunu başlatıyor - Kripto Para Haber

Yeni hedge fon kurucusu: “Multi trilyoner bir varlık sınıfı oluşacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendi kripto bazlı fonunu başlatmak için Aralık ayında hedge fon yönetimi pozisyonunu bırakan bir yatırımcı, pazarın geleceği konusunda hala emin. Travis Kling, Ikigai fonunu 1 Ekim’de başlatacak.

Kling, milyarder Steve Cohen tarafından başlatılan bir fon olan Point72 için çalışıyordu. O gittiğinde, kripto fiyatları neredeyse tüm zamanların en yüksek seviyesindeydi ancak son 9 ayın satışları dijital varlıklara olan inancını sarsmadı.

Kling Bloomberg’e şu açıklamalarda bulundu:

Bu multi trilyon dolarlık bir varlık sınıfı olacak. Bu sınıf günlük hayatımızın bir parçası olacak. Henüz daha çok erken, ancak bu teknolojinin gelişimi ve büyümesi bir üssel olacak.

Travis Kling, Ikigai fonunun detaylarını açıkladı

Ikigai’de on üç kişilik bir takımdan oluşacak. Kling, başlangıçtaki fonlarının nakit olacağını ve piyasa koşullarına bağlı olarak token portföyünü 100 milyon dolar olarak hedeflediklerini söyledi. Fon, girişim sermayesini 2019 yılına kadar 33 milyon dolara çıkarmayı planlıyor. Akredite yatırımcılar için asgari yatırım yaklaşık 250.000 dolar seviyesinde olacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin