Kullanıcılar Lightning Network ile yemek satın alıyorlar
Kullanıcılar Lightning Network ile yemek satın alıyorlar

Kullanıcılar Lightning Network ile yemek satın alıyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Youtube’da Michael Hill tarafından kısa bir süre önce yayınlanan bir video kısa sürede büyük ilgi gördü. Video, İsviçre’nin Bern kentinden bulunan Energy Kitchen şirketinin, Lightning Network ile yemek satın alma olanağı sağlamasını konu alıyor. Bu durum, hızlı ve ucuz işlemler için Lightning Network’ün kucaklanmaya başladığının ve Bitcoin‘in bir para birimi olarak benimsenmeye başladığının bir kanıtı niteliğinde.

Lightning Network ile yemek satın almak çok basit

Videoda Michael Hill, izleyicilere Lightning Network kullanılarak yiyecek ve içecek satın almanın ne kadar basit olabileceğini gösteriyor. Kullanıcılar sadece istediklerini seçiyor ve LN sayesinde etkin bir cüzdan ile uygun QR kodunu tarıyorlar. Daha sonra kullanıcılar içeri girip siparişlerini aldılar. Hill’e göre yemekler oldukça iyiydi.

Bu LN için heyecan verici bir adım. Yeni teknolojinin kullanıldığı ilk yer değil burası değil ancak Energy Kitchen ilk dalganın bir parçası. Şüphesiz LN kullanıcılara daha erişilebilir hale geldikçe destek daha da çoğalacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin