Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!
Bir Bitcoin cüzdanına hacker saldırısı: Milyonlarca Ripple çalındı!

Onaylandı: TransferGo şirketi, Ripple (XRP) ürünlerini kullanarak XRP’ye olan talebi arttıracak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ortağı ve uluslararası ödeme platformu TransferGo şirketi, Ripple’ın XRP-powered xRapid’inin faydalarını araştırdığını söyledi.

TransferGo şirketi, Ripple ürünleri ile ödemeler piyasasında önde olmayı planlıyor

Twitter’daki bir soruya cevaben, TransferGo CEO’su Daumantas Dvilinskas, şirketin Ripple’ın yeni çıkarılan sınır ötesi ödeme çözümünü test ettiğini doğruladı. Eylül ayında Dvilinskas, TransGo’nun  Avrupa’dan Hindistan’a, ekonomik ve pratik olarak anında işlemler için Ripple teknolojisini kullanan bir havale koridoru başlattığını açıkladı. Ancak şirket, Ripple’ın sınır ötesi yazılım çözümlerinden hangisini kullanacağını tam olarak belirtmedi. Daumantas Dvilinskas konuya yönelik şunları söylüyor:

Müşterilerimize gerçek zamanlı para transferleri sunan ilk şirketlerden biri olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ripple’ın devrim niteliğindeki Blockchain teknolojisini kullanarak, Hindistan ile bankacılık ortaklarımız arasında gerçek zamanlı iletişim kurabiliyoruz ve bu da TransferGo müşterilerinin ailelere ve arkadaşlara para göndermesine veya uluslararası ödemeleri hemen yapmasına izin veriyor.

TransferGo xRapid ürününü kullanıyor
TransferGo xRapid ürününü kullanıyor

Ripple XRP tokeni ile para transferleri piyasasında fark oluşturuyor

Ripple’ın teknolojisinin potansiyelini sergilemek için TransferGo, Avrupa ve Hindistan arasında, Ripple tarafından desteklenen ücretsiz para transferleri başlattığını söylüyor. Londra merkezli girişim, Avrupa’daki göçmen havale piyasasına hakim olmak için çalışıyor. Ekim ayında TransferGo, piyasada tamamen ücretsiz uluslararası para transferleri sunan ilk şirket oldu.

Yarım milyardan fazla kullanıcıya sahip olan TransferGo, günde 1000 yeni müşteri hızında büyüyor. Şirketin misyonu finansal kurumların nasıl iş yaptıkları ve parayı nasıl taşıdıklarını yeniden yazmayı amaçlayan Ripple ile uyumlu. Daumantas Dvilinskas konuya yönelik şunları söylüyor:

Günümüzün küresel toplumunda, müşteriler, yurt içinde olduğu gibi, parasız olarak arkadaşlarına ve ailelerine uluslararası para transfer edebilmeli. Ürün yeniliklerimiz, müşterilerimiz için en yüksek sorun oluşturan alanlar dikkate alınarak tasarlanıyor. Anlaşılması zor olan karmaşık ücret yapılarını ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin, ücretsiz işlem sunduğumuzu bilmesini istiyoruz.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin