Vulcano
Mikro sermayeli kripto para Vulcano (VULC) büyük etkiler peşinde

Mikro sermayeli kripto para Vulcano (VULC) büyük etkiler peşinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda yeniden lanse edilen Tayland Bangkok merkezli  kripto para Vulcano ($ VULC), kripto paralar ve akademik araştırmalar arasındaki ilişkiyi yeniden tanımlamak için çalışırken, eşitsizliklere ve sıradanlığa meydan okuyor. Jason “BitBender” Brink ve kripto para meraklıları tarafından yeniden canlandırılan Vulcano, Bangkok’un dışında bir bölge olan Nonthaburi, Tayland merkezli Rajamangala Üniversitesi ile bir mutabakat anlaşması yaparak sismik araştırma dünyasında bir etki oluşturmaya başladı. Tek projede toplam pazar payının yüzde 1’inden fazlasını oluşturan bu katkı ile Vulcano, böylece dünyadaki jeotermal ve sismik araştırmalarda iz bırakmayı garantiye almış oluyor.

Projeyi Jason “BitBender” Brink önderliğinde yeniden ayağa kalkıyor

Projeyi terkedilmiş bulup topluluğun ise yardıma ihtiyacı olduğunu gördükten sonra Jason Brink, Vulcano ağını kontrol eden yazılım ile ilgili sorunları çözmek için proje dışından olan geliştiricilerin yardımına başvurdu. Bu sorun çözüldükten sonra ise dikkatlerini hızlıca projeye gerçek bir kullanım durumu sunmaya yönelttiler. İlk Para Teklifi (ICO) lansmanı yapmadan faaliyet gösteren Vulcano, sürdürülebilir enerji alanına odaklanan çoğu kripto paradan farklı. Sürdürülebilirlik ve şeffaflığa odaklanan bir proje olan Vulcano’ya ise kısa bir süre önce UNESCO Tayland’da düzenlenen 2018 Sosyal Girişim Konferansı’nda bir davet geldi.

Bu konferansta Brink, şeffaflığın artırılması konusunda Blockchain’in sosyal girişimler tarafından nasıl kullanılabileceğini açıkladı. Dinleyiciler arasında Birleşmiş Milletler yetkilileri ve Taylandlı iş adamlarının bulunduğu katılımcılara STK’ların mültecilerin karşılaştığı sorunları çözmek için çalıştıklarından, iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik çabalarından bahsetti. Kimi zaman kafa karıştırıcı kavramlara açıklık getirerek, Blockchain teknolojisinin faydalarından ve kısıtlamalarından bahsetti. Brink, ayrıca Vulcano ekosistemi aracılığıyla mümkün olan finansman etkilerine odaklanarak, çoğu kripto paranın altında yatan teknolojileri anlamalarına da yardımcı oldu.

Jason Brink’in kripto paralar ile ilgili uzun sayılabilecek bir geçmişi bulunuyor. Bill ve Melinda Gates Vakfı tarafından finanse edilen 2014 Küresel Gelişim Ağı yarışmasının kazanan makalenin yazarı olarak, kendini Blockchain alanında bir düşünür olarak geliştirdi. Toplum ile ilgili bilgisi ve bağlantısı zamanla derinleşirken, insanlığın geleceğini iyileştirmek ve daha sürdürülebilir bir gelecek için mücadele etme konusunda ise Blockchain teknolojisine oldukça güveniyor.

Vulcano şeffaflık  ve sürdürülebilirlik ilkesi ile daha güzel bir dünya hedefliyor

Vulcano yolculuğunun başındayken dünyanın dört bir yanında şubeleri olan üçlü bir iş yapısını ortaya çıkarmayı amaçlasa da, bu topluluğun güçlü desteği olmadan bu kadar ileriye gidemezdi. Vulcano, binlerce tutkulu destekçisiyle, ek üniversite ortaklıkları kurması, diğer kripto para projeleriyle iş ilişkilerinde bulunması ve  şeffaflık ile toplumsal genişleme geleneğini sürdürüyor. Böylece büyümenin bir sonraki aşaması için hazır olduğu mesajını veriyor.

Vulcano ekibinin, dünya sakinlerine inancı tam. Gelecek yıllarda, yenilenebilir enerjiye yoğun bir şekilde yatırım yapmayı, bir fikri mülkiyet portföyü oluşturmayı hedefliyorlar. Ayrıcı bunu, başka herhangi bir Blockchain projesi tarafından henüz denenmemiş bir şekilde, enerji bağımsızlığı ve sürdürülebilirliği yönünde hareket eden milletlerin gelişmesine yardımcı olmak için kullanmayı planlıyorlar. Vulcano, şu anda küçük bir proje olsa da, daha büyük öneme sahip projelerin çoğuna bir etkisi olacak gibi görünüyor.

Vulcano

websitesiWhitepaper

TwitterYoutubeDiscordTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin