Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı
Bitcoin 10.000 doları kırabilecek mi? Araştırma firması rapor yayımladı

Trader’lar 8.500 dolar için heveslenirken Bitcoin fiyatı yeniden geri döndü  

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı (BTC) 8.350 dolar olan direnç seviyesini kıramayarak yeniden mevcut fiyat aralığına geri döndü.

Cryptocurrency market daily overview

Bitcoin fiyatı büyük bir geçiş işareti gösteriyor

Coin360’tan elde edilen veriler Salı günü BTC/USD için geniş çapta yatay fiyat aktivitesi gösterdi. Son 24 saatlik periyotta rakamlar 8.160 ve 8.290 dolar arasında bulunuyor.

İki fiyat kopması girişiminin ardından parite, daha önce 8.500 dolara yakın yüksek direnç tespit eden analistlerin tahminleri doğrultusunda, 8.300 dolarlık direnci reddetti.

Bitcoin seven-day price chart

Piyasalar 7 bin dolarlık bir aralıktan çıkmayı ve o zamandan beri daha yüksek kalmayı başarmasının akabinde Bitcoin fiyatı hafta sonundan bu yana sessiz kaldı.

Kısa vadeli görünüm ise yine de birkaç sürpriz içeriyor. 8.300 doların kırılması durumunda 8.500 dolar hedef olarak gösterilirken aşağı bölgede ilk durak, 8.000 dolar olarak işaret ediliyor.

Fiyat oynaklığı azalırken, yatırımcıların ilgisi hala değişim gösteriyor. Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerindeki long (alış) pozisyonların Ekim ayında iki katından fazla artması ile kurumsal para akmaya devam ediyor.

Altcoinler sırasını bekliyor

Bu arada altcoinler biraz daha hareketli gibi. Hiçbir token önemli kaymalar görmese de, piyasa değerine göre ilk on kripto para, yaklaşık yüzde 2 oranında değer kaybetti.

En büyük altcoin Ether (ETH), yüzde 1,5 düşüş ile 174 dolardan işlem görüyor. Buna karşılık, günlük kazanç sağlayan XRP, yüzde 1,3 artış ile 30 sentin hemen altına işlem görüyor.

Ether seven-day price chart

Kripto paraların toplam piyasa değeri, yazım esnasında 224 milyar dolardı ve Bitcoin Pazar payı yüzde 66,5 idi.

cointelegraph

Son Bitcoin fiyat analizlerimize buradan göz atabilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin