Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

Ripple düzenleyici ekibinden köklü atılım: XRP fiyatı ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, küresel düzenleyici ekibinin Washinton DC’ye genişlediğini duyurdu. Bununla birlikte Ripple, DC’de özel bir küresel düzenleme ofisi olan ilk büyük Blockchain şirketi haline geldi. XRP fiyatı haberin yazılma anında 0,295934 dolar.

Ripple tarafından yapılan resmi duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Küresel düzenleyici ekibimizi, Uluslararası Politika Danışmanı olarak Susan Friedman’ı ve Devlet İlişkileri Müdürü olarak Ron Hammond’ı içerecek şekilde genişlettik. Ripple’dan önce Friedman, Hazine’nin Uluslararası Pazarlar Sekreter Yardımcısı ve CFTC Başkanı Heath Tarbert’in kıdemli danışmanıydı.

XRP fiyatı günlük grafiği

Ripple fiyatı grafiği: Son 24 saat
XRP fiyatı grafiği: Son 24 saat

TSİ 15.24-15.34 aralığında çok hızlı bir yükseliş kaydeden XRP fiyatı ivmesini koruyamadı ve dinginleşti. XRP, son 24 saatte %0,80 değer kazandı ve haberin yazılma anında 0,295934 dolardan işlem görüyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin