kripto para sermaye değeri
Toplam kripto para piyasa değeri uzun vadeli eğilimi için belirleyici seviyeye yaklaşıyor

Toplam kripto para piyasa değeri uzun vadeli eğilimi için belirleyici seviyeye yaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Toplam kripto para piyasa değeri, devam etmekte olan yukarı yönlü bir harekete başlamadan önce 175 milyar dolarlık destek alanından yükselişe başladı.

Fiyat 24 Haziran’dan bu yana azalan direnç çizgisine ulaştı. Kripto para analisti ve tüccar @cryptobombshell bu direnç çizgisinin ana hatlarını çizdi ve toplam kripto para piyasası sermayesinin bir direnç alanına ulaştığına ve fiyatın aşağı yönde devam edeceğine inandığını belirtti.

https://twitter.com/cryptobombshell/status/1213978648224645126

Piyasa değeri bu direnç alanını kırabilecek mi? yoksa tweet’te belirtildiği gibi aşağı doğru mu devam edecek?

Kripto para piyasa sermayesi uzun vadeli hareketi

Toplam piyasa değeri 24 Haziran’dan bu yana düşüyor. 0,618 fib seviyesine denk gelen 175 milyar dolarlık destek alanına ulaştıktan sonra artmaya başladı. Bu, Nisan / Mayıs 2019’da direnç olarak hareket ettiği için fiyat için önemli bir alandır ve ikinci kez oraya ulaştıktan sonra fiyat birkaç kez uzun alt fitil oluşturdu. Bu bir satın alma baskısı işaretiydi.

Şu anda azalan direnç hattında, aynı zamanda 0,5 fib seviyesi ve bir önceki kırılım seviyesi 223 milyar dolar. Bu azalan direnç çizgisinin üzerindeki bir kırılma muhtemelen düzeltmenin bittiğini gösterecektir. Bunun iki ana nedeni var:

  • Uzun vadeli azalan direnç çizgisinin üzerindeki bir kopuş, düşüş eğiliminin sona erdiğini gösterir.
  • Bir kırılımdan sonra daha düşük fiyat seviyelerinin sürdürülememesi genellikle bir geri dönüşü gösterir.Total Market Cap

RSI

Haftalık RSI, Aralık 2018’deki toplam kripto para piyasası sermayesinin, fiyatın üç yıllık artış trendine başlamadan hemen önce Ocak 2015’e benzer bir konumda olabileceğini ortaya koyuyor.

Aralık 2018 ve Ocak 2015, aşırı satım bölgesindeki haftalık RSI’nın yalnızca iki katı. Eğer öyleyse, mevcut fiyat hareketi Ocak 2016 sonrasına benzer olmalıdır, bu da fiyatın bir boğa piyasasına girmeden önce bir geri çekilmeyi tamamladığı anlamına gelir.

Cryptocurrency Market Cap RSI

Kısa dönem

Kısa vadede, daha uzun vadeye yol açan azalan bir direnç çizgisinin üzerinde temiz bir kırılma mevcut. Ayrıca, direnç 100 günlük hareketli ortalama ile güçlendirildi.

Bu nedenle, bir kopuşta başka bir girişimde bulunmadan önce kısa vadeli azalan direnç çizgisini doğrulamak için piyasa değerinin döndüğünü kesinlikle görebiliyorduk.

Desteğin altında 175 milyar dolarlık bir düşüş, düşüş trendinin sona erme olasılığını geçersiz kılacak ve sermayenin daha düşük seviyelere ulaşabileceğini gösterecektir.

Total Market Cap Short-Term

Sonuç olarak, toplam piyasa değeri önemli bir alanda sıçradı ve önceki kırılım seviyesini geri almaya çalışıyor. Bu hareket başarılı olursa, düşüş trendinin sona erdiğini ve yeni bir yükseliş eğilimi başladığını görebiliriz.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin