Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi
Teknik analistten nokta atışı Bitcoin, Ethereum ve Ripple tahmini geldi

TOP 3 Fiyat Tahmini: BTC, ETH, XRP – Hayati destek seviyelerini konsolide edebilecek mi yoksa düşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ne yazık ki, kripto pazarı henüz sağlıklı düzelemedi ve çoğu kripto para oranı hafifçe geriledi. Bunun birkaç nedeni olabilir. Düzeltmenin olası bir nedeni, Tether’in fiat parası tarafından sadece %74 desteklendiğini söyleyen Max Keizer’ın duyurusu olabilir. İşte TOP 3 fiyat tahmini.

TOP 3 fiyat tahmini: Bitcoin hakimiyeti devam ediyor

Bitcoin, fiyatı son 24 saatte yükselen tek token olmaya devam ederken, Ripple en yüksek oranını kaybetti, yaklaşık %1,5.

Genellikle altcoinler dururken BTC’nin hakimiyet oranı artmaktadır ve şimdi dominantlığı %54,4. Piyasanın genel kapitalizasyonu dünden bu yana çok fazla değişmedi ve 175 milyar dolar civarın kalmaya devam etti.

CoinMarketCap Bitcoin hakimiyeti oranı

CoinMarketCap Bitcoin hakimiyeti oranı

BTC/USD

Neyse ki, lider kripto para biriminin fiyatı altcoin oranı olarak düşmedi ve dünkü pozisyonlarında kaldı. Buna dayanarak, topluluk Bitcoin’i tek değer deposu olarak tanıyor. Analistler tarafından, birkaç gün önce yapılan BTC’nin fiyatının 5350 dolar üzerinde yükselecek öngörüsü gerçekleşmiş oldu.

BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

4 saatlik grafiğin teknik analizini yapan analistlere göre, geri dönüş paterni oluşturma girişiminde bulunduğunu gösteriyor.

Muhtemel senaryo, varlığın büyümesi ve 5.500 ABD doları alanın test edilmesi, ardından bir toparlanma ve azaltma hareketidir. RSI göstergesindeki direnç çizgisinin testi burada ek bir sinyal olarak işlev görüyor.

ETH/USD

Analistlerin Ethereum için tahmini 167 dolar seviyesiydi kısmende olsa 160 dolar seviyesine gelerek yönünü belli etti.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

Ethereum’un saatlik çizelgesine alan analistler, fiyatın Nisan ayının pozisyonuna geri döndüğü için kripto paranın hala tam potansiyelini ulaşamadığını düşünüyor.

Fibonacci geri çekilişini grafiğe uygulayan teklifler yeşil bölgede işlem görüyor, bu da boğaların fiyatı artırma çabalarını biriktirdiği anlamına geliyor.

XRP/USD

Her ne kadar Ripple genellikle piyasanın ruh halini takip etmese de, fiyatının %2’sini kaybetti, bu da en yüksek altcoin değerlerinden çok daha fazla bir oran.

XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

XRP oranı düşmüş olsa da, analistlerin tahmini 0,30 dolarlık destek kırılmadığı için geçerli kalıyor.

30 dakikalık grafik incelendiğinde, olası kısa vadeli senaryo, Elliott Düzeltme Dalgası düzenine göre 0,31 dolar üzerindeki seviyeye ulaşıyor . Ancak, bu olmadan önce, boğaların yeni seviyelere hazır olduğundan emin olmak için XRP desteği 0.3070 dolardan geçmelidir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin