Türkiye’nin de üyesi olduğu FATF’dan kripto sektörünü olumsuz etkileyecek düzenlemeler
Türkiye’nin de üyesi olduğu FATF’dan kripto sektörünü olumsuz etkileyecek düzenlemeler

Binance’nin desteklediği kripto para 1.791. sıradan 15. sıraya yükseliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cosmos’u (ATOM) hala duymamış olanlar, CoinMarketCap (CMC) ilk 15’in içine girdiğini kesinlikle fark edecektir. Hisse kanıtı kriptonun hacmi, bir numaralı kripto para birimi borsası olan Binance’de listelendikten sonra dik bir yükseliş yaşadı.

Binance etkisi

Halen gelişiminin ilk aşamalarında bir proje olan Cosmos, iddialı planlara sahip. Birçok dağıtılmış sicil arasındaki uyumluluğu arttırmak ve böylece endüstrideki temel sorunlardan birini çözmek istemektedir. Ayrıca ATOM, token değişimini kolaylaştırarak, farklı kripto para birimleri sahiplerinin birbirleriyle kolayca iletişim kurmalarını sağlar.

ICO projesi sırasında, ATOM tokenleri, her biri 0,10 dolar fiyatla satıldı. Şimdi ATOM’un fiyatı 4,59 dolar, son 24 saatteki %17.9’luk bir artışla bile, piyasaya sürüldükten sonra Mart ayında ulaştığı 8,17 dolarlık ATH’sine ulaşmadı.

28 Nisan’da gerçekleşen Binance listelemesinden sonra yüzde 40’tan daha fazla arttı. ATOM, Hotbit ve Bibox gibi borsalarda da mevcut. Binance CEO’su CZ’nin övgüsünden sonra dikkatleri çeken proje Binance’de ücretsiz listelendi.

Paçavradan zenginliğe

ATOM pratikte hiçbir zaman CMC’de bu kadar üst sıralara gelemedi. Kendisine eskiden 1.791. sırada yer buluyordu. Ancak, 1 Mayıs’ta, CoinMarketCap ilk 20’ye girdi ve IOTA’yı geçti. Market hacmi ise, 0 dolardan 861 milyon dolara yükseldi. Bu durum daha önce CMC’de listelenmediğini de düşündürebilir. Son zamanlarda Jaguar ile ortaklığın ardından önemli bir büyüme kaydeden IoT destekli IOTA ise şu anda 16. sırada.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin