Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!
Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!

Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güçlü kripto para birimi Cardano (ADA), dün KuCoin’de birkaç saniye içinde yüzde 255 oranında artış kaydetti. Yazım sırasında ise altcoin’deki artış yok olmuş görünüyor.

Güçlü altcoin Cardano’nun fiyatı, KuCoin’de keskin yükseldi

Cardano (ADA) fiyatı, dün KuCoin’de keskin bir şekilde yükseldi. Pazar günü TSİ 03.00 sularında ADA/USDT ticaret çifti 0,045 dolardan hızla yükselerek 0,16 dolara kadar fırladı. Daha sonra kripto para bu seviyelerden sert bir şekilde düştü. Rakamlara bakıldığında kripto paranın yüzde 255’lik bir artış yaşadığı görülüyor.

Bu inanılmaz fiyat hareketliliğinin  ortasında 16.500 dolarlık ADA işlemi yapıldı. Cardano (ADA) fiyatındaki bu ani değişime yönelik kripto para borsası KuCoin’den herhangi bir açıklama gelmedi.  Cardano yazım sırasında yüzde 1 oranında düşüşle 0,046 dolar seviyesinden işlem görüyor. Altcoin’in 1,2 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin