Uzman görüşü: Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir!
Uzman görüşü: Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir!

Uzman görüşü: Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hisse senedi portföyü yöneticisi Travis Kling’e göre, Bitcoin (BTC), merkez bankalarından ve hükümetlerden gelen sorumsuz politikalar sırasında bir hedge varlık olabilir.

Bitcoin’e yardım edecek sorumsuz mali politikalar

Kling, 2013’te Bitcoin’i öğrenmeye başladığını açıkladı. Ancak, en popüler dijital para biriminin yatırım yapılabilir bir varlık sınıfı olmadığını fark etti. 2014 yılında kripto değişimi Mt. Gox saldırıya uğradı ve birçok yatırımcı tüm fonlarını kaybetti. 2016 ve 2017 yıllarında Bitcoin ile ilgili daha fazla araştırma yapmaya başladı. Kripto para biriminin değeri artmaya başladı. 2017’nin sonuna gelindiğinde, Bitocin zaten 20.000 dolar civarında işlem görüyordu ve  ICO’lar da pazarda genişliyordu. 2017 yazında, Bitcoin’in internetten bu yana en önemli yenilik ve neslindeki en önemli yatırım fırsatı olacağının farkına vardı. Mevcut küresel durumla ilgili olarak şunları söyledi:

Şimdi küresel bir makro bakış açısından inanılmaz derecede ilginç bir zaman ve kripto böyle bir zaman için oluşturulmuş gibi görünüyor.

Uzman Bitcoin’in son 10 buçuk yıl boyunca kimliklerini değiştirdiğini söylemeye devam etti. Şu anda, insanların Bitcoin’i anlamak zorunda oldukları karmaşasının bir kısmı, oluşturulduğundan bu yana değişen şekillerle ilgilidir.

https://twitter.com/ChadLTC/status/1173301023135457281

Uzman: “Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir.”

Bay Kling’e göre, Bitcoin egemen olmayan, sınırlandırılmış bir küresel değişmez, merkezi olmayan dijital değer deposudur. Dolayısıyla, bu sanal para birimi küresel merkez bankalarından ve hükümetlerden gelen parasal ve mali sorumsuzluğa karşı bir koruma olabilir.  Kling, hükümetlerin şu anda para birimlerini olabildiğince hızlı bir şekilde devalüe etme yarışında olduğunu açıkladı. Uzman, önemli bankaların ve hükümetlerin çoğunun yaptığı gibi, bu para birimlerinin dijital olarak kıt olan Bitcoin’e karşı ve aynı zamanda altına karşı değer kaybettiğini düşünüyor:

Bitcoin, para ve maliye politikası sorumsuzluğuna karşı bir sigorta poliçesidir. Dünyanın bugün olduğundan daha fazla şeye ihtiyacı var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin