Meşhur yatırımcıdan bomba tahminler! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve 4 altcoin…
Meşhur yatırımcıdan bomba tahminler! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve 4 altcoin…

Kripto pazarı rövanşı alıyor : BTC 8000 doların üzerini gördü. Top 100 Altcoin artıda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 şubat Salı günü Bitcoin, tüm ayların en düşüğü olan 6.094 doları gördükten sonra 7 şubat Çarşamba günü bu seviyelerden yükselişe geçerek, 8.000 dolar seviyesini aştı. Bitcoin’de meydana gelen bu yükseliş ise top 100’deki diğer Altcoin’leri de tetikleyerek, onların da yükselmesine neden oldu. Bugün top 100 Altcoin tablosunda ise görseldeki gibi yeşil renk hakimdi.

kaynak: coin360.io
kaynak: coin360.io

CoinMarketCap verilerine göre, yazımızın yayına hazırlandığı zaman diliminde Bitcoin’in fiyatı 24 saat içinde, yaklaşık yüzde 24 artarak 8500 doların üzerini gördü.

Bu gelişme ile birlikte Altcoinler de sağlam büyüme gösteriyor. İlk 100 kripto paranın tamamı yeşil renkte, son 24 saat içinde yüzde 97’sinin değer kazandığı görülüyor. İlk 10 coin, NEO ve NEM sırasıyla yüzde 55 ve 46 oranında artarken, Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum (ETH), yazı yayına hazırlandığı esnada yüzde 33’e kadar yükseldi.

Olumlu haberler gelmeye devam ederse, Bitcoin ve top 100 Altcoin ‘de yükseliş devam edebilir

Salı günü tüm kripto para birimlerinin pazar payı 276.8 milyar dolar civarındaydı. Tüm kripto para birimlerinin toplam pazar payı yaklaşık 100 milyar doların üzerinde bir artış ile 388 milyar dolara ulaştı.

kaynak: coinmarketcap

Kripto paraların ve Blockchain geri dönüşleri piyasada olumlu bir hava oluşmasına neden oldu. Piyasaların yükselen bir eğilime girmesinde,  6 Şubat tarihinde Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlem Komisyonu (CFTC) tarafından yapılan duruşmanın etkisinin olduğu açıkça görülüyor. Duruşma sırasında CFTC başkanı J.Christopher Giancarlo, Bitcoin’in ardındaki teknolojisiyle  ilgili olarak Blockchain veya Dağıtılmış Kayıt Teknolojisi(DLT) konusunda iyimser olduklarını belirtti. Ve “Bitcoin yoksa DLT olmaz” şekline bir ifade kullandı.

cointelegraph

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin