Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.
Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Tone Vays halving öncesi için Bitcoin tahmini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin dün keskin bir yükselişle 10 bin dolar barajını bir kez daha aştı. Ancak coşku kısa sürdü. BTC 9.800 dolar bandına geri döndü. Neredeyse çoğu trader ve analist yükseliş piyasasının süreceğini düşünüyor. Ancak Tone Vays, paylaştığı Bitcoin tahmini ile düşüşü işaret ediyor.

7 günlük Bitcoin grafiği
7 günlük Bitcoin grafiği

Tone Vays’in Bitcoin tahmini: Halving öncesinde 4 bin dolar

Sektör 2020’nin ilk günlerinden bu yana pozitif seyrini sürdürüyor. Son olarak beş haneli fiyatlandırmayla taçlanan bu yükseliş, pek çoğuna göre bir süre daha devam edecek. Tone Vays ise BTC’nin halving’den önce 4 bin dolara dek düşebileceği görüşünde.

Bitcoin’in geçmişine baktığımızda elimizdeki en büyük ders, kuşkusuz “her zaman her şeyin olabileceği.” Grafikler pozitif, analistler ve yatırımcılar da gayet olumlu görünüyor. Ancak halving’e henüz iki ay var ve Bitcoin’in yukarı yönlü hareketini sürdüreceğinin hiçbir garantisi yok.

Önde gelen iktisatçı ve trader Alex Kruger’a göre 10 bin dolardan itibaren yaşanan geri çekilme, yatırımcıların psikolojik reaksiyonundan kaynaklanıyor. Kruger çoğu kişinin beş haneli fiyatlar görülmüşken kâr elde etmek için hamle yaptığı görüşünde.

bitcoinist

Ünlü analiste göre herkes yanılıyor: Bitcoin geri çekilecek


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin