Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.
Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Tone Vays “Bitcoin rekora yürüyecek” dedi, ateşleyici unsuru açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Vays: “Bitcoin 10 bin doların üzerinde kalmak zorunda.”

Market Pulse tarafından yayımlanan yeni bir videoda tanınmış trader Vays, Bitcoin’in 10 bin doların üzerinde ne kadar uzun süre kalırsa zirve yolculuğunun o kadar kuvvetli olacağını söyledi.

Vays şöyle konuştu:

Biraz uzaktan baktığımızda 10.000 dolar seviyesindeki tutarlılık 4.000 doların dip seviyeden önemli bir yükseliş anlamına geliyor. Dolayısıyla 10.000 doların üzerinde ne kadar uzun süre kalırsak yükseliş o kadar kuvvetli olur ve 12.000 doların üzerine çıkma olasılığımız o kadar artar. Ve 12.000 doların üzerine çıktığımızda ise sınır gökyüzüdür. Şu anda genel olarak Bitcoin konusunda çok iyimserim.

“10.300 dolar kırılırsa yönümüz 9.000 dolar olacak.”

İyimser olmasına rağmen Vays, BTC’nin 10.300 doların üzerinde kalıp kalamayacağını görmek istediğini söylüyor. Temeli kaybedip 10.000 doların altına düşerse, Vays bir sonraki hedefin 9.000 dolar olduğunu belirtiyor.

10.300 dolarlık alan çok kritik. Bir kez daha 10.300 doların altına inersek BTC iyice düşebilir. Ve 10.000 doların altına düşerse, o zaman 9.000 doların çok muhtemel olduğunu söylüyorum.

2020 yılı boyunca Bitcoin ile yüksek oranda ilişkilendirilen S&P’ye gelince, Vays 3.229 dolardaki çok kritik bir destekten geri döndüğünü söylüyor.

3.270 ve 3.265 alanının altına inersek S&P’de düşüş eğilimini anlayabiliriz ancak 3.390’ın üzerine çıkarsak yönüm kesinlikle yukarı olur.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin