24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!
24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!

24 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC yükselişe geçmeden önce bu seviyeye düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

11 bin doların hemen altında ret yedikten sonra son 2-3 gün, Bitcoin için bir “düşüş kargaşası” dönemini başlattı. Kripto para biriminin fiyatı bu haberin yazılma anında 10.300 doları yakın konsolide olurken, grafiklerde bir miktar iyileşme gözlemlendi. Ancak 10.412 dolarlık bölge direnç olarak hizmet etmeye devam ediyor. Bitcoin’in fiyat grafiğine bakıldığında, dünyanın en büyük kripto para birimi için yüksek bir dalgalanma döneminin yakın olabileceği gözlemleniyor.

1 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

Bitcoin için 1 saatlik grafik yükselen kama modelini resmediyor. 10.200 dolara düşüşün ardından, değerlemenin daha fazla yatay hareket göstermesi ve muhtemelen 10.412 ila 10.562 dolarlık direnç seviyelerini yeniden test etmesi olası.

50-Hareketli Ortalama, güçlü bir genel direnç olarak dikkate alınmalı ancak satın alma baskısında hızlı bir patlama, kripto fiyatını Hareketli Ortalamanın çok üstüne çıkarabilir. Awesome Osilatörü yükseliş momentumunun varlığına rağmen, grafiklerde tersine dönüşü tetiklemek için yeterli olmadığını belirtiyor.

2 saatlik Bitcoin fiyat grafiği

1 saatlik grafik kafa karışıklığıyla doluyken, 2 saatlik grafik bize daha net bulgular sunuyor. İki saatlik grafik önümüzdeki günlerde Bitcoin’in hareketinin olası piyasa yapısını gözler önüne seriyor. Ekteki grafikte de görüldüğü gibi piyasa yapısı yazım sırasında neredeyse hiç bozulmamış durumda. Bitcoin 9.980 dolarlık destek seviyesine başka bir flaş çöküş kaydetmeden önce muhtemelen paralel kanal arasında hareket edecek.

AMBCrypto analistlerine göre BTC yapısal olarak bir başka yükselişten önce 9980 doları tekrar test edebilir.

Stokastik RSI kısa vadede tamamen yükselişi ima ediyor. Bu nedenle fiyat düşmeden önce 10.560 dolara  yükselebilir.

Bunların yalnızca analist görüşleri olduğunu ve kendi yatırım kararlarınızı vermeniz gerektiğini unutmamanızı tavsiye ederiz.

Bu arada Bitcoin opsiyonlarındaki açık pozisyonlar tüm zamanlar rekoru kırdı. Ayrıntılar buradaki yazımızda.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin