featured

Telegram entegrasyonu ile Toncoin fiyatı yüzde 14 arttı: 2 doların üzerinde bir toparlanma mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TON fiyatı, son 24 saat içinde büyük ölçüde arttı. Çarşamba günü yüzde 15 artışla Toncoin 1,9 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar; merkezi olmayan finansın (DeFI) gücünden yararlanan aktif bir geliştirme ekibi ve canlı bir topluluk sayesinde Layer 1 blok zinciri protokolüne daha fazla ilgi gösteriyor.

TON fiyatı 2 doların üzerinde yeni toparlanma aşamasına hazır

Şu anda en büyük 12. kripto para olan Toncoin, 6,6 milyar dolarlık piyasa değerine ve 24 saatlik işlem hacminde 50 milyon dolara sahiptir. Devam eden yükseliş görünümü, 1,15 dolarda oluşan destek ve ters baş ve omuz (H&S) formasyonunun oluşmasıyla başladı.

Bitcoin, Ethereum ve diğer üst düzey altcoin yatırımcıları ağustos ayında teslim olurken TON fiyatı teknik yapısını sabitleyerek övgüye değer bir rallinin hızını belirledi. Boyun çizgisinin 1,5 dolardaki direnci, ters H&S formasyonunun tamamlanmasına olanak sağladı ve bu da yüzde 24’lük bir kırılma ile 2 dolara ulaşmanın yolunu açtı.

TON

Kısa vadeli teknik göstergelerin birçoğu iyileşen görünümü göstermek için düzeltildi. Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) göstergesi, bu ayın başlarında 1,6 dolara kadar kısa bir satıştan sonra Toncoin’in yükseliş duruşunu yeniden teyit etti.

Kırmızı sinyal çizgisinin üzerinde tutulan mavi MACD çizgisi, momentumun yükseliş görünümünü desteklediğini gösteriyor. TON ayrıca 50 günlük EMA (kırmızı), 100 günlük EMA (mavi) ve 200 günlük EMA (mor) dâhil olmak üzere uygulanan üç hareketli ortalamanın da üzerinde yer alıyor.

Acil direncin 2 dolar üzerine çıkılması, 50 günlük EMA’nın 100 günlük EMA’nın üzerine çıkmasıyla belirginleşecektir. Büyük 24 saatlik ralliyi kaçıran yatırımcılar, TON’a maruz kalmadan önce bu kırılmayı beklemek isteyebilir.

Stokastik osilatöre göre boğalar üstünlüğe sahip. Toncoin geçen hafta aşırı satıma yakın koşullarla karşılaştı ancak trend gücü göstergesi aşırı alım bölgesine doğru tırmandıkça ralli için uygun bir ortam yarattı.

Bu arada ağustos ayının en düşük seviyesi olan 1,15 dolardan tırmanırken kısa vadeli spekülasyon için tokeni satın alan tutucu tüccarlar, özellikle TON fiyatı 2 dolarlık dirençle mücadele ettiği için kâr rezervasyonu yapmaya başlayabilir. Aynı tüccarlar, sırasıyla 1,8 ve 1,6 dolarlık potansiyel desteğe geri çekilme durumunda daha fazla bu token satın alabilir.

Telegram entegrasyonu TON fiyat rallisini artırıyor

Dünyanın önde gelen mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, Web3 altyapısını güçlendirmek için özel blok zinciri protokolü olarak altcoin ağını onayladı.

Mesajlaşma uygulaması 2018’de token blok zincirini başlattı ancak ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kayıtsız güvenlik belirteçleriyle uğraştığı iddiaları nedeniyle onu terk etmek zorunda kaldı.

Altcoin ağının geliştirilmesi görünüşte mesajlaşma uygulamasından bağımsız olarak vakfın liderliğinde devam etti. Bununla birlikte iki platform, Telegram’ın şu anda entegre ettiği ve dünya çapında 800 milyondan fazla kullanıcıya maruz bıraktığı token tarafından oluşturulan Web3 cüzdanı gibi projeler üzerinde iş birliği yapmaya devam etti.

Bu entegrasyon sayesinde Telegram kullanıcıları Bitcoin gibi kriptoların alım satımına yönelik bir platform olan TON Space’e erişebilecekler. İş birliği ayrıca ABD’dekiler hariç kullanıcılara kendi kendine emanet edilebilen bir cüzdana erişim sağlayacak.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin